Kayapinar Belediyesinde Yaz Kurslari Basladi

Sosyal, kültürel ve egitim alaninda birçok bransta Kayapinarli yüzlerce ögrenciye kapilarini açan Kayapinar Ilçe Belediyesi Bilgi evleri Yaz Kurslari, Eylül ayina kadar devam edecek.

Kayapinar Belediyesinde Yaz Kurslari Basladi
Diyarbakir merkez Kayapinar Ilçe Belediyesi Bilgi Evleri Yaz Okulu’nda satranç, Kur’an-i Kerim, Ingilizce, isaret dili, dart, baglama ve drama, el sanatlari, dikis nakis, filografi ve amigrumu alanlarinda hizmet veriliyor.

Yaz kurslari kapsaminda, Peyas 1, Peyas 2 Firat 1 ve Ali Emiri Bilgi evinde, satranç, Kur’an-i Kerim, Ingilizce, isaret dili, dart, baglama ve drama, Diclekent Bilgi evinde el sanatlari, dikis nakis, filografi ve Kur’an-i Kerim ve Firat 2 Bilgi evinde dikis nakis, Kur’an-i Kerim, amigrumu kurslari veriliyor. 30 usta ögretici tarafindan verilen kurslara 100’ün üzerinde ögrenci egitim görüyor.

Kayapinar Ilçe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ünal Koç, Kayapinar Ilçe Belediyesi Bilgi Evleri’nin çocuklarin yaz tatilini verimli degerlendirmesi için firsat sagladigini belirterek, “Yaz okulumuzda çocuklarimizin bilgi, beceri ve yetenekleri dogrultusunda kendini gelistirmesi, eglenerek ögrenmesi ve yaz tatilini verimli bir sekilde degerlendirmesine olanak sagliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA