Karne Sevinci Lunaparkta Coskuya Döndü

Kocaeli’de karnelerini alan yüzlerce ögrenci, Kocaeli büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen etkinlikte, lunaparkta doyasiya eglendi.

Karne Sevinci Lunaparkta Coskuya Döndü
Tüm Türkiye’de oldugu gibi Kocaeli’de de 2020-2021 egitim-ögretim yili sona erdi. Kocaeli Büyüksehir Belediyesi de ögrencilerin yaz tatili eglencelerini gönülleriyle geçirmeleri için kentte yasayan tüm ögrencileri lunaparka davet etti. Karnelerine kavusan ve lunaparka gelen yüzlerce ögrenci, velileriyle birlikte gönüllerince eglendi. Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin’in da eglencelerine oldugu ögrenciler, dönme dolap, tren, helikopter, çarpisan arabalar ve uçaga binerek unutulmaz anlar yasadilar.

Etkinlikte ögrencilerle birlikte stres attiklarini söyleyen Kocaeli Büyüksehir Baskani Tahir Büyükakin, “Çocuklarimizin nesesi, gülücükleri, nese çigliklari az sonra lunaparkimizi senlendirecek. Anneleri, büyükleri ile birlikte burada doyasiya eklenecekler. Varlik sebebimiz de bu istiyoruz ki çocuklarimizin, ailelerinin yüzü gülsün. Bütün plan ve programlarimizi da ona göre yapiyoruz. Az sonra çocuklarimizla birlikte içeride eglenelim diyorum. Bugün burada tüm stresinizi atin. Önünüzdeki süreçte sayisiz organizasyon yapilacak, bunun müjdesini vereyim" dedi.

"Gayet eglenceli bir etkinlik çok egleniyorum"

Karne heyecaninin ardindan lunaparkta eglenmenin tadini çikardiklarini söyleyen 6. sinif ögrencisi Nisa Küçük, “Karnem gayet güzeldi. Takdir aldim. Gayet eglenceli bir etkinlik çok egleniyorum. Gelir gelmez lunaparktaki oyuncaklara bindim. Yengem ve kuzenlerimle geldim” diye konustu.

Kaynak: İHA