Inegöl'de Ilçe Baskanlarindan Örnek Bulusma

Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, ilçedeki tüm siyasi partilerin ilçe baskanlarinin davet edildigi bir istisare toplantisi düzenledi. 13 parti baskaninin yer aldigi toplantida örnek bir tablo ortaya çikarken, “Ortak paydamiz Inegöl” mesaji verildi.

Inegöl'de Ilçe Baskanlarindan Örnek Bulusma
Göreve geldigi günden bu yana ortak akil ve katilimci yönetim anlayisi vurgusuyla her kesime hitap eden Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, örnek bir davet düzenledi.

Inegöl’deki tüm siyasi partilerin ilçe baskanlarina yapilan davette, Inegöl adina sorunlari ve önerilerinizi birlikte degerlendirelim çagrisinda bulunuldu.

Yapilan davete; AK Parti Ilçe Baskani Mustafa Durmus, Cumhuriyet Halk Partisi Ilçe Baskani Kemal Torun, Milliyetçi Hareket Partisi Ilçe Baskani Aytekin Torun, Iyi Parti Ilçe Baskani Ismail Karaman, Saadet Partisi Ilçe Baskani Hasan Eroglu, Deva Partisi Ilçe Baskani Kani Ahmet Erbay, Millet Partisi Ilçe Baskani Saban Ek, Yeniden Ferah Partisi Ilçe Baskani Ilhan Baykan, Demokrat Parti Ilçe Baskani Murat Balakus, Bagimsiz Türkiye Partisi Ilçe Baskani Necmettin Yüksel, Vatan Partisi Ilçe Baskani Hasan Hüseyin Ferah, Demokratik Sol Parti Ilçe Baskani Halil Büyükisiklar ile Memleket Partisi Ilçe Baskani Yasemin Soydan katilim gösterdi.

Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, yapilan toplantiya iliskin açiklamasinda; “Siyasi partilerimizin ilçe baskanlari ile istisarelerde bulunduk. Ortak paydamiz, derdimiz Inegöl. Bu sehir hepimizin. Inegöl’ümüzün gelisimi için emek veren herkese tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA