Eyüpsultan'da Yaz Spor Okullari Basladi

Eyüpsultan Belediyesi’nin gençlere ve çocuklara yönelik düzenledigi yaz spor okullari basladi.

Eyüpsultan'da Yaz Spor Okullari Basladi
Eyüpsultan’da yasayan çocuklar ve gençler spor, eglence ve egitim ile dopdolu bir yaz yasiyor. Çocuklarin fiziksel gelisimlerinin yani sira sosyal ve kültürel açidan da daha donanimli hale gelmesini saglayan yaz spor okullarinda Eyüpsultanli çocuklar yazin keyfini doyasiya çikariyorlar.

10 farkli bransta egitim veriliyor

28 Haziran - 27 Agustos tarihleri arasinda düzenlenen Yaz Spor Okullari’nda 7-14 yas arasindaki çocuklar ücretsiz olarak yüzme, futbol, karate, hentbol, basketbol, voleybol, okçuluk, tenis, masa tenisi, satranç egitimleri aliyorlar. Egitimler, tamami akademi mezunu ve profesyonel egitmenler esliginde Pazartesi, Sali, Çarsamba ve Persembe günleri 09.00 - 17.00 saatleri arasinda veriliyor.

Ögrenciler ve velileri çok mutlu

Eyüpsultan Belediyesi’nin Yaz Spor Okullari’na devam eden ögrenciler ve velileri, bu etkinligi düzenleyerek gençlere ve çocuklara doyasiya spor yapma imkani sunan Baskan Deniz Köken’e tesekkür ettiler.

Ögrencilerden Yigit Sahin, “Karate egitimi aliyorum. Burada ögretmenimiz bize dogru teknikle tekme atmayi, yumruk atmayi ögretiyor. Arkadaslarimi ve ögretmenlerimi çok seviyorum” dedi.

Ögrencilerden Hasan Berk Bostanci, “Egitimlerden dolayi çok memnun oldugunu dile getirirken bir baska ögrenci Ibrahim Ellabit ise “Burada ögretmenlerimiz çok iyi egitim veriyorlar. Hocalarimiz bize karsi çok ilgililer. Tüm arkadaslarima tavsiye ederim, buraya gelsinler spor yapsinlar” dedi.



“Ögrenciler programa çok yogun ilgi gösteriyorlar”

Yürütülen egitimlere iliskin bilgilendirmede bulunan Yaz Spor Okulu Sorumlusu Deniz Özcan, “Çocuklar pandemi döneminde evlerinde hareket edemediler, sosyallesemediler. Dolayisiyla spora ve sosyallesmeye ihtiyaçlari var. Onlar da bu programa çok yogun ilgi ve alaka gösteriyorlar. Sabah saatlerinde 7 - 10 yas arasi kiz ögrenci grubu geliyor, ardindan 11 - 14 yas arasi kiz grubu geliyor. Ögleden sonra 11 - 14 yas arasi erkek grubu geliyor, en son da 7 - 10 yas arasi erkek grubu geliyor. Agustos ayinin sonuna kadar devam edecegiz” dedi.



7 farkli bölgeden kayit yaptirilabiliyor

Yaz spor okullari için veliler Alibeyköy Spor Kompleksi, Göktürk Kültür Merkezi, Yesilpinar Bilgi Evi, Dügmeciler Bilgi Evi, Güzeltepe Bilgi Evi, Aksemsettin Bilgi Evi, Kemerburgaz Bilgi Evi’nden kayit yaptirabilecek. Yaz Spor Okullarina kayit için 0212 440 15 67 numarali telefondan detayli bilgi alinip https://basvuru.eyupsultan.bel.tr/ online kayit yaptirilabiliyor.
Kaynak: İHA