Erzincan'da Karne Heyecani

Erzincan’da 40 bin 444 ögrenci 2020-2021 egitim ögretim yilinin tamamlanmasiyla karne sevinci yasadi.

Erzincan'da Karne Heyecani
Erzincan genelinde 237 kurumda 40 bin 444 ögrenci karneleri aldi. Erzincan Valisi Mehmet Makas, 2020-2021 egitim ögretim döneminin sona ermesi münasebetiyle Demirkent TOKI Ilkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek ögrencilerin karnelerini verdi. Demirkent TOKI Ilkokulu ve Ortaokulu’ndaki karne törenine katilan Vali Makas, ilk olarak okul ögretmenleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Vali Makas yaptigi konusmada, milli ve manevi degerlerine siki sikiya bagli, vatanini, milletini ve bayragini seven nesillerin yetismesi için ögretmenlerimize büyük görev düstügünü belirterek, “Birlik, beraberlik ve kardesligimizi korudukça hiçbir gücün bizleri bölemeyecegini biliyoruz. Bu nedenle Aziz milletimizin mayasinda var olan birlik, beraberlik ve kardeslik duygularinin en güçlü sekilde genç dimaglara aktarilmasini istiyorum.” dedi.

Daha sonra TÜBITAK 15. Ortaokul Ögrencileri Arastirma Projeleri Bölge Yarismasi teknoloji tasarim ve yazilim alanlarinda bölge birincisi olan ögrencileri ziyaret eden Vali Mehmet Makas, projeler ile ilgili ögrencilerden bilgiler alarak, ögrencileri ve ögretmenlerini tebrik etti.

Okul ziyaretinde son olarak siniflari ziyaret eden Vali ögrencilerin karnelerini ve basari belgelerini vererek, ögrencilerimizin karne sevincine ortak oldu.
Kaynak: İHA