Düzce'de Yol Çizgileri Yenileniyor

Düzce Belediyesi, yaya ve sürücülerin güvenligini saglamak amaciyla cadde ve sokaklarda deforme olan yol serit çizgilerini boyama ve yenileme çalismalari gerçeklestiriyor. Ekipler 3 günde 2 kilometre yol serit çizgileri boyadi.

Düzce'de Yol Çizgileri Yenileniyor
Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlügü ekipleri tarafindan trafik ve yaya güvenligine yönelik yürütülen çalismalar devam ediyor. Ekipler, yol serit çizgileri yipranan ve silinen cadde ile sokaklarda trafik akisinin düzenli ve seritlerin belirgin hale gelmesi için yol serit çizgileri çiziyor. Sehir merkezindeki ana caddelerde serit çizgileme ve yaya geçitleri yapilirken 3 gün içinde 2 kilometre çizgi çalismasi yapildi. Ekipler, kisa süre içinde 8 adet yaya geçidi, 3 adet otobüs duragi ve saklanma cebi de yapti.

Düzce Belediyesi ekipleri, okul önlerindeki kasisler ve uyarilarin görünür olmasi için de boyama çalismalari yaparken ayrica trafik akisinin bozulmamasi için duraklarda ve araç park yerlerinde de saklanma ceplerini yapmaya devam ediyor. Hizli bir sekilde çizgileme çalismasi yürüten Destek Hizmetleri ekipleri, diger caddelerdeki çalismalarin da asfaltlamanin ardindan devam edecegini bildirdi.
Kaynak: İHA