Corendon Airlines, Uçus Agini Genisletiyor

Corendon Airlines CEO'su Yildiray Karaer: 'Yeni sezonda Avrupa'dan Türkiye'deki 15 havalimanina sundugumuz direkt uçuslarin her biri ayri ilgi gördü ve kisa sürede elde ettigimiz doluluk oranlari bizi, uçus frekanslarimizi ve sezonumuzu uzatma karari aldiracak kadar memnun edici seviyeye geldi'.

Corendon Airlines, uçus agini genisletiyor.

Corendon Airlines açiklamasina göre, salginin etkilerinin Avrupa üzerinde azalmaya baslamasi ile artan seyahat taleplerine hizli adapte olarak operasyonlarina baslayan Corendon Airlines, geçen haftalarda ülkelerin uyguladigi seyahat kurallari dogrultusunda yogun bir program sundugunu duyurmustu.

Geçen hafta Düsseldorf'a uçak konumlandiran sirket, sezon boyu uçak konumlandiracagi 15 base'ini Izmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Ankara, Brüksel, Basel, Düsseldorf, Köln, Münster, Hannover, Nürnberg, Girit, Rodos ve Hurghada olarak açikladi.

Ankara, Basel ve Düsseldorf gibi önemli ve yogun havalimanlarina bu sezon ilk kez uçak konumlandiracak olan Corendon Airlines, söz konusu base çesitliligi sayesinde yolcularina cazip uçus saatleri ve farkli ürünler sunma stratejisine gidiyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Corendon Airlines Üst Yöneticisi (CEO) Yildiray Karaer, pandemi süresince hem operasyonel hem ticari olarak bu döneme çok hazirlandiklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Havalimanlari ile bu süre boyunca siki diyaloglar kurarak ve yolcularimizin seyahat trendlerini yakindan takip ederek uçus programimizi, base sayimizi ve destinasyonlarimizi çok genis tuttuk. Özellikle bizim için yeni bir ticari alan olan Avrupa’dan Türkiye’ye etnik uçuslara odaklandik. Yeni sezonda Avrupa’dan Türkiye’deki 15 havalimanina; Antalya, Izmir, Adana, Kayseri, Eskisehir, Bodrum, Diyarbakir, Dalaman, Balikesir, Ankara, Gaziantep, Konya, Zonguldak, Samsun ve Trabzon'a sundugumuz direkt uçuslarin her biri ayri ilgi gördü ve kisa sürede elde ettigimiz doluluk oranlari bizi, uçus frekanslarimizi ve sezonumuzu uzatma karari aldiracak kadar memnun edici seviyeye geldi."

Etnik uçuslarin yani sira 2005 yilindan beri yürüttükleri turistik uçuslarda da bu sezon ataga geçtiklerini aktaran Karaer, "Avrupa bayrakli diger iki hava yolumuz ile de destekledigimiz Avrupa içi uçuslarda da programimizi ve destinasyon çesitliligimizi artiriyoruz. Türkiye her zaman sundugumuz ana tatil destinasyonumuz ama Almanya, Hollanda, Belçika, Polonya gibi Avrupa ülkelerinden Yunanistan'da Girit, Rodos, Kos, Ispanya'da Palma de Mallorca, Ibiza, Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, Lanzarote ve Italya'da Olbia, Lamezia Terme, Catania gibi Avrupali turistlerin en çok tercih ettigi destinasyonlarda diger uluslararasi rakip hava yollari ile birlikte Corendon Airlines olarak da yer aliyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA