Canik Meclisinde Tatil Yok

Canik Belediyesi Meclisi oybirligiyle ‘tatil yapmama’ karari aldi.

Canik Meclisinde Tatil Yok
Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi baskanliginda toplanan Canik Belediye Meclisi’nin temmuz ayi olagan toplantisinda yaz tatiline girmeme karari alindi. Göreve geldikleri günden bu yana Canik Belediye Meclisi’nin tatile hiç girmedigini belirten Baskan Sandikçi, Canik’teki çalismalarin hizli ve yogun tempoda devam ettigini ifade etti.

Sehir Hastanesi projesiyle, imar plani çalismalariyla, kentsel dönüsüm projeleriyle, kültür ve spor tesisleriyle Canik ilçesini gelecege hazirlamaya devam ettiklerini aktaran Baskan Sandikçi, “Böyle yogun bir tempoda devam eden çalismalarin hiz kesmemesi adina Belediye Meclisi olarak üçüncü kez tatile girmeme karari aldik” dedi.

Canik Belediye Meclisi olarak uyum içerisinde çalistiklarini dile getiren Baskan Sandikçi, “Göreve geldigimiz günden itibaren 5 yil içinde Canik’in çehresini degistirecegimize söz verdik. Hamdolsun, söz verdigimiz gibi bütün projelerimiz hizli bir sekilde devam ediyor. Tamamlanan projelerimizin üzerine yeni çalismalarimizi ekliyoruz. Bütün bu hizli ve verimli yol alisimizi meclisimizdeki uyum ve dayanismaya borçluyuz” seklinde konustu.

Büyük hedeflere tek basina ulasmanin mümkün olmayacagini söyleyen Baskan Ibrahim Sandikçi, birlik ve beraberlik içinde sürdürdükleri uyumlu çalismalarindan dolayi tüm meclis üyelerine tesekkür ettigini belirtti.

Kaynak: İHA