Bilgi Evleri'nde Sertifika Coskusu

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdigi Bilgi Evleri’nde egitim gören 200 ögrenci sertifika coskusu yasadi.

Bilgi Evleri'nde Sertifika Coskusu
Sosyal belediyecilik alaninda örnek çalismalara imza atan Osmangazi Belediyesi, pandemi dönemini firsata çevirerek gelecege isik tutan Bilgi Evleri’nde gitar, ney, akil zeka oyunlari, satranç ve drama kursu düzenledi.

Hüdavendigâr Sosyal Gelisim Merkezi ve Emek Bilgi Evleri’nde egitimlerini tamamlayan toplam 200 ögrenci, sertifika töreni öncesi hünerlerini sergiledi. Renkli görüntülerin yasandigi etkinlikte kursiyerlerin yaninda olan Osmangazi Belediye Baskan Yardimcisi Beytullah Seferler, ögrenciler ile tek tek ilgilendi. Sertifika töreninde konusan Seferler, “Bilgi Evleri’nde gerek el becerileri gerekse degerler egitimi konusunda çok güzel etkinlikler yapiliyor. Çocuklarimiz, burada ögrendikleriyle özgüvenlerini gelistiriyor. Vaktini degerli geçirmek isteyen ögrencilerimiz egitimlerimizden faydalanabilir. Emegi geçen herkesi kutluyorum. Ayrica velilerimize de destekleri için tesekkür ediyorum” dedi.

Konusmasinin ardindan Beytullah Seferler, ögrencilere sertifika ve çesitli hediyeler verirken, yeni dönemde egitimlerden faydalanacak çocuklara da basarilar diledi.
Kaynak: İHA