Baskan Makas'tan Assos'taki Kaçak Yapiya Tepki

AK Parti Çanakkale Il Baskani Naim Makas, Ayvacik ilçesine bagli Assos köyü Sazlialti mevkiinde, Halk TV’nin Sahibi Cafer Mahiroglu’nun Orman Bölge Müdürlügünden kiraladigi ve içerisindeki mevcut yapiyi yikarak yerine yenisini yaptigi lüks restoran ve plaja tepki gösterdi.

Baskan Makas'tan Assos'taki Kaçak Yapiya Tepki
AK Parti Çanakkale Il Baskani Naim Makas, bugün parti binasinda düzenledigi basin toplantisinda Ayvacik ilçesine bagli Assos köyü Sazlialti mevkiinde yapilan kaçak lüks restoran ve plaja tepki gösterdi. Kaçak isletmenin açilisina CHP’li üst düzey yöneticilerinde katildigini belirten Makas, “ CHP’li üst düzey yöneticiler, Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroglu’nun islettigi dogal sit alaninda bulunan, kiyi kenar çizgisinin ilk 50 metresinin içerisinde bulunan bir alanda 3194 sayili imar yasasinin ve 2981 nolu imar affi yasasinin, affettigi kaçak yapinin disina çikarak, mühürlenmis yapinin, mührünü kirarak tekrardan isletmenin açilisinda boy boy fotograf verirken gördük” dedi.

“Yönetilemeyen CHP bir kez daha karsimizda”

CHP’nin yönetilemedigini öne süren Makas, “Yönetilemeyen CHP bir kez daha karsimizda. Ayagina kadar gelen dogal gaz için basvuru yapmaktan bile yüksünenleri, ilçesine dogalgaz gelmesi in meclis karari almaktan yüksünenleri, bir türlü bitmek bilmeyen metruk yapilari hemsehrilerine reva görenleri, çamur içerisindeki sokagina micir atmaya dahi çok görenleri, kaçak yapinin açilisinda kurdele keserken gördük. Bu vahim tablodan dolayi Çanakkale’miz adina gerçekten çok üzgünüz. Dün yakindan takip ettigimiz daimi encümen görüsmeleri gerçeklestirildi.

Daimi encümenin oy birligi ile aldigi karara imza atan, böylelikle ikinci kez mühürlenmesine ve yikilmasina vesile olan ve bu kanun tanimazliga dur diyen CHP’li il genel meclis üyelerine samimiyetleri ve hassasiyetlerinden ötürü tesekkür ediyoruz. Gönül isterdi ki, yandas medyaya sufleler vermekten geri durmayan, çevre konusunda yandas medya ile algi yaratmayi marifet bilen üst düzey CHP’li yöneticilerin; Genel Baskan Yardimcilari, Belediye Baskanlari ayni hassasiyeti tasimis olsunlar. Bu samimiyetsiz tablo yönetilemeyen CHP’nin bir ürünüdür ve her sey apaçik ortadadir. Peki; çevrecilerin, CHP’nin saksakçisi olmaktan ileri gidemeyenleri ve Sivil toplum Örgütlerinin, CHP’nin arka bahçesi olmaktan ileriye gidemeyenleri nerede? Kamuoyu bu samimiyetsiz tablo karsisinda bu sorunun cevabini aramaktadir” diye konustu.

Kaynak: İHA