Bariyerlere Sikisan Otomobilden Çikip Tir Sürücüsüne Sopayla Saldirdilar

Kocaeli’nin Izmit ilçesi D-100 Karayolunda tir ile bariyerler arasina sikisarak sürüklenen otomobilden inen baba ve oglu, ellerine aldiklari sopayla tir sürücüsüne saldirdi. Araçtan indirilen tir sürücüsünün dakikalarca darp edildigi kavgayi halk otobüsünden inenler güçlükle ayirdi.

Bariyerlere Sikisan Otomobilden Çikip Tir Sürücüsüne Sopayla Saldirdilar
Olay Izmit D-100 Karayolu Ankara istikameti Halkevi mevki’inde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Istanbul’dan Karabük istikametine gitmekte olan 78 AAH 546 4 kisilik ailenin içinde oldugu otomobil, seyir halinde ilerledigi sirada önündeki Istanbul’dan Konya’ya giden Metin D. idaresindeki 21 SS 473 plakali tir ile bariyer arasina sikisarak sürüklendi. Bir süre sürüklenen otomobil, otobüs duraklari mevki’inde ters istikamete dönerek durabildi.

Tir sürücüsü dakikalarca darp edildi

Kazada maddi hasar olusan otomobilden inen Mehmet S. ve yanindaki oglu, hizla kosarak tir sürücüsünü araçtan indirdi. Indirdikleri Metin D.’ye ellerindeki sopa ve yumruklarla saldiran baba ve oglunu gören Kocaeli Büyüksehir Belediyesi halk otobüsü sürücüsü araci durdurarak kavgayi ayirmaya çalisti. Dakikalarca darp edilen tir sürücüsünü, halk otobüsü sürücüsü ve otobüsten inen yolcular kurtararak kavgayi sonlandirdilar. Kaza aninda otomobilde bulunan küçük kiz çocugu ise deprem oldugunu sandigini ve çok korktugunu söyledi.



“Ayagima vurdular, sopayla saldirdilar”

Kaza sonucu çikan kavgada darp edilerek ayaklari ve kollari morluklar içinde kalan tir sürücüsü Metin D., otomobildekilerin aracin sag tarafindan kendisini sikistirdigini iddia etti. Kazayi anlatan Metin D., “Ben yolumda giderken ayni güzergahta benim sagimdan geçmeye çalistilar. Ayagima vurdular, sopayla saldirdilar. Ben suçlu degilim. Orada sikisik yer yok zaten ben de yolumdaydim, öbür tarafta trafik var geçme sansim yok. Yer yok zaten geçemez” dedi.



“Köprünün ucundan bizi duraga kadar sürükledi”

Tir sürücüsünün kendilerini sikistirdigini iddia eden Mehmet S. ise, “Geldi adam tampona vuruyor hala gaza basip bizi sürükledi. Sonra tartistim. Köprünün ucundan bizi duraga kadar sürükledi” diye konustu.



Kavgaya karisanlar polis merkezine götürüldü

Kaza ve kavganin ardindan olay yerine gelen polis ekipleri, otomobildeki 1’i çocuk 4 kisi ve darp edilen tir sürücüsünü alarak ifade islemleri için polis merkezine götürdü. Kazada hasar gören otomobil, çekici ile yoldan kaldirilirken, polis ekipleri olay hakkinda inceleme baslatti.
Kaynak: İHA