357 Çocugun Sertifika Heyecani

Düzce Belediyesi Çocuk kulübü 2020-2021 egitim yili mezuniyet töreni yapildi. Renkli görüntülere sahne olan dönem sonu etkinliginde çocuklar kadar velileri de heyecan dolu anlar yasadi.

357 Çocugun Sertifika Heyecani
Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü, 22 bransta kurs verdigi 350 ögrenci ve Anasinifinda egitim gören minikler için dönem sonu etkinligi düzenlendi.

Çocuk Kulübünün Cumhuriyet Mahallesi Kapali Pazaryeri ve Sosyal Yasam Merkezi’nde düzenlenen dönem sonu etkinligine Belediye Baskan Yardimcilari Hüdaver Gösterisli, Dr. Cengiz Tuncer ve Sinan Inan’in yani sira Il Milli Egitim Sube Müdürü Ahmet Girgin ile Halk Egitim Merkezi Müdürü Hüseyin Can, ögrenciler ile velileri katildi.



357 çocuk sertifika aldi

Robotik Kodlama, Fen Bilimleri, Matematik, Degerler Egitimi, Görsel Sanatlar, Tasarim Atölyesi, Ingilizce, Fiziksel Gelisim, Karikatür, Baglama, Piyano, Gitar, Sahne Sanatlari, Çocuk Korosu, Modern Dans, Keman, Ritim, Jimnastik (4-6 Yas), Bale (4-6 Yas), Görsel Etkinlik Grubu (4-6 Yas) ve Mutfak Atölyesi (4-6 Yas) branslarinda hem eglenen hem de ögrenen 350 çocuk ile anasinifindan mezun olan minikler sertifikalarini aldi.

Herkesi hayran biraktilar

Minikler ögrendiklerini sergileme firsati bulduklari sertifika töreninde, sarkilar söyleyen minikler, bale ve jimnastik gösterileriyle de basta aileleri olmak üzere törene katilan davetlileri hayran birakti. Ayrica kurs süresi boyunca ögrencilerin yaptigi el emekleri sergilenerek katilimcilarin begenisine sunuldu.

“Insallah daha yogun katilimla kurslarimiza devam ederiz”

Düzce Belediye Baskan Yardimcisi Hüdaver Gösterisli programda yaptigi konusmada, “Çocuk Kulübümüz, gelecegin teminati çocuklarimizin hem egitimlerine hem de sosyal gelisimlerine destek olmak için çalismaya devam ediyor. Bu kurs döneminde 22 derslik bazinda 350 çocugumuz egitim aldi. Anasinifi ögrencimiz mezun oldu. Pandemi dolayisiyla ögrenci sayimiz mesafe kurallari geregi yariya düstü. Insallah daha saglikli daha güzel günlerde daha yogun katilimla kurslarimiza devam ederiz. Kurslarimizi basariyla tamamlayan ögrencilerimizi kutluyorum. Kültür Müdürümüz ve Çocuk Kulübü yöneticilerimiz basta olmak üzere egitimlerde emegi geçen tüm çalisma arkadaslarimiza da çok tesekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik, mezun olan anasinifi ögrencileri ve kursiyerlerin sertifikalarinin verilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA