Rektör Karabulut'tan Bayram Mesaji

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, mesaj yayimlayarak tüm Islam aleminin Kurban Bayramini kutladi.

Rektör Karabulut'tan Bayram Mesaji
MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, tüm Islam aleminin Kurban Bayramini kutlayarak, "Sevgiyi, kardesligi ve gelecegi paylastigimiz, birlik ve beraberligimizi en sicak sekilde hissettigimiz Mübarek Kurban Bayraminizi kutluyor, basta ülkemiz olmak üzere bütün Islam alemine saglik, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandi. Karabulut’un mesajinda, “Bayramlar birlestirici, kavusturucu özellikleriyle toplumsal hayatlarimiz içinde önemli bir yere sahiptir. Kurban Bayrami özünde barindirdigi imece kültürü, paylasma ve dayanismayi gerekli kilan yapisi nedeniyle ayri bir degere sahiptir. Ecdadimizdan ögrendigimiz degerleri gelecek nesillere aktarmakla yükümlü oldugumuzu unutmamaliyiz. Küresel salgin sürecinin devam ettigi bu dönemde daha dikkatli ve titiz olmamiz gerekliliginin farkinda olarak, huzurlu ve saglikli bir bayram geçirecegimize gönülden inaniyorum. Ayni zamanda Kurban Bayrami için yollara çikanlar trafik ve saglik kurallarina titizlikle riayet etmelerini rica ediyoruz" denildi.

Karabulut mesajinin devaminda ise, “Geçmisten günümüze bizlere miras kalan ve toplumsal dayanisma ve yardimlasmanin en güzel örneklerinden olan bayramlarimizin evlerimizden eksik olmamasi dilegi ile sevgi, saygi, sefkat, vefa ve merhamet gibi duygularin da güçlenmesine, toplumun birlik ve beraberliginin pekistirilmesine vesile olan Kurban Bayramimizin, üniversitemiz akademik ve idari personelleri ile ögrencilerimiz basta olmak üzere tüm Islam alemine, saglik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” ifadelerine de yer verdi.
Kaynak: İHA