Karacasu'nun Yeni Baskani Erikmen Oldu

Karacasu Belediye Baskani Zeki Inal’in istifasinin ardindan Cumhur Ittifaki’nin adayi Mehmet Erikmen, 1 oy farkla yeni belediye baskani seçildi.

Karacasu'nun Yeni Baskani Erikmen Oldu
Geçtigimiz günlerde göreve geldigi 31 Mart 2019 seçimlerinden bu güne kadar ilçede gerçeklestirdigi icraatlarini açiklayarak toplanti sonunda istifasini açiklayan Karacasu Belediye Baskani Zeki Inal’in ardindan yeni baskaninin kim olacagi merakla bekleniyordu. Cumhur Ittifaki adayi olarak Mehmet Erikmen, Millet Ittifaki adayi olarak Erdinç Gümüs’ün yaristigi baskan seçimlerinde ilk 2 turda yeterli adaylar yeterli oyu alamayinca, yeni baskan üçüncü turda belli oldu. Belediye meclis üyelerinin oy kullandigi seçimlerin üçüncü turunda Mehmet Erikmen, rakibine karsi aldigi 1 oy farkla yeni baskan seçildi. Üçüncü turun sonucunda Millet Ittifaki adayi Erdinç Gümüs 5 oy, Cumhur Ittifaki adayi Mehmet Erikmen ise 6 oy aldi.

Erikmen’in baskan seçilmesinin ardindan tebrik mesaji yayinlayan MHP Aydin Il Baskani Haluk Alicik; “Halka hizmet, Hakk’a hizmet kaidesi, ‘Üretken Belediyecilik’ ilkesi ile dürüst, müsfik, çaliskan yönetim anlayisiyla çalisacagina yürekten inandigimiz Cumhur Ittifaki MHP’nin Belediye Baskan adayi Sayin Mehmet Erikmen güzel ilçemiz Karacasu Belediye Baskani seçilmistir. Karacasu ve çok degerli Karacasulu hemserilerimize için hayirlara vesile olsun” dedi.

Kaynak: İHA