CHP Izmir Il Teskilati Bayramlasti

CHP Izmir Il Baskanligi, Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma programi düzenledi.

Kültürpark'taki Izmir Sanat'in bahçesindeki programda konusan CHP Izmir Il Baskani Deniz Yücel, tüm dünyayi etkisi altina alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini tedbirlerinin esnetilmesiyle uzun bir aradan sonra yüz yüze bayramlasmanin mutlulugunu yasadiklarini belirtti.

Yücel, "martin sonu bahar" diyerek yerel seçimlerde birçok belediyeyi kazandiklarini ifade ederek, CHP'li belediyelerin salgin sürecinde yaptiklarinin ortada oldugunu kaydetti.

Bir süredir birilerinin CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun cumhurbaskani adayi olup olmayacagini tartistigini kaydeden Yücel, "Ben sadece bir tespitimi paylasmak istiyorum. Dürüstlük, namus, ahlak, erdem, vatan sevgisi, millet sevgisi ve tabii ki demokrasiye baglilik deyince insanlarin aklina gelen ilk isim Kemal Kiliçdaroglu'dur. O yüzden Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu önde, biz arkasinda bu ülkeye demokrasi ve adalet getirmek için emin adimlarla yürüyoruz. Tabi ki Millet Ittifaki paydaslari ve tüm dostlarimizla birlikte." diye konustu.

Programda CHP Izmir milletvekilleri Ednan Arslan, Mahir Polat, Tacettin Bayir, Atilla Sertel, Kamil Okyay Sindir ve Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mustafa Özuslu da konusma yaparak teskilatin bayramini kutladi.

Salgin tedbirleri kapsaminda tokalasarak bayramlasma yapilmadi.

Kaynak: AA