Çarsamba Protokolü Bayramlasti

Samsun’un Çarsamba ilçesinde Kurban Bayrami münasebetiyle Çarsamba protokolünün katilimlariyla bayramlasma töreni düzenlendi

Çarsamba Protokolü Bayramlasti
Kurban Bayrami öncesi Göl Restoran’da düzenlenen bayramlasma programinda ilçe protokolü ve halk bayramlasti. Yogun katilimin oldugu bayramlasma programina Çarsamba Kaymakami Doç. Dr. Sükrü Yildirim, Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, AK Parti Çarsamba Ilçe Baskani Taner Özden, Çarsamba Ilçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Özdemir, mülki ve idari amirler, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek baskanlari ve çok sayida vatandas katildi.

Göl Restoran’da yapilan bayramlasma töreninin ardindan, çesitli kurumlar ziyaret edildi. Ilk olarak Çarsamba Ilçe Emniyet Müdürlügü ziyareti ve ardindan Çarsamba Ilçe Jandarma Komutanligi’na, Samsun Büyüksehir Itfaiye ekiplerine ziyarette bulunuldu.

Son olarak Çarsamba Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulunan protokol üyeleri hastane personeli ve hastaneye gelen vatandaslarla bayramlastilar. Akabinde Çarsamba Devlet Hastanesi Bashekimi olarak görevine yeni atanan Dr. Ugur Sezgin’e ziyarette bulunan protokol, yeni görevinde Bashekim Sezgin’e basari dileklerinde bulundular. Bayramlasma programi ziyaret sonrasi son buldu.
Kaynak: İHA