Bien, Amerika'da Yeni Ürünlerini Tanitti

Bien, en büyük hedef pazarlarindan biri olarak gördügü Amerika’daki konumunu güçlendirmek amaciyla bu yil da Coverings Fuari 20212e katildi.

Bien'den yapilan açiklamaya göre, Amerika’da 30 yildan fazla bir süredir düzenlenen ve seramik sektörünün en önemli platformlarindan biri olan Coverings Fuari, bu yil 7-9 Temmuz tarihleri arasinda Florida Orlando’da gerçeklesti.

Bien, karo seramik alaninda önemi her geçen yil artan Coverings 2021’de büyük ebatli ürünleri ve ABD pazarina yönelik koleksiyonlari ile büyük ilgi gördü.

Farkli ülkelerden birçok katilimcinin yer aldigi fuarda, seramik ve karolardaki en son trendler, renkler ve ebatlar tanitildi. Bien de bu vesileyle fuarda özel koleksiyonlardan olusan inovatif ürünlerini ön plana çikartti.

Büyük ilgi gören standinda ürünlerini tanitan Bien, 120x180cm oversize olarak adlandirdigi seramiklerini ve ayni zamanda bu yila damgasini vuran bookmatch tasarimlardan olusan büyük seramiklerini tanitti. 60x120cm ebatli koleksiyonlardan Hypnos ve Joja da ilgi gördü. Duvar karolarinda ise 40×120cm ve 30x90cm ebadindaki serileri ön plana çikti. Büyük ebatlarin yani sira pazarda çok tercih edilen farkli ebatlar ve tasarimlar da, sektör profesyonelleri ve nihai tüketicinin begenisine sunuldu. Özellikle ahsap görünümlü seramiklere olan ilgi büyüktü.

Kaynak: AA