Baskan Oktay'dan Bayram Ziyareti

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, bayram öncesi merkeze uzak mahalleleri ziyaret ederek vatandaslarla bayramlasti.

Baskan Oktay'dan Bayram Ziyareti
Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, bayram öncesinde mahalleleri ziyaret ederek vatandaslarla bayramlasti. Baskan Oktay ilk olarak Çetibeli, Çamli, Karaca, Yesilbelde, Hisarönü, Orhaniye ve Turgut mahallelerini ziyaret etti. Ikinci gün de Turunç, Osmaniye, Bayir, Selimiye, Bozburun, Sögüt ve Taslica mahallelerinde ziyaretlere devam eden Baskan Oktay’a Baskan Yardimcisi Hakan Köksal, CHP Ilçe Baskanimiz Zekican Balci ve muhtarlar da eslik etti. Ziyaretlerde mahalle sakinleri, esnaf ve tatilcilerle bayramlasan Mehmet Oktay ayrica vatandaslarin dilek, talep ve önerilerini de dinledi.

1 Temmuz’da baslayan normallesme süreciyle beraber Marmaris’in nüfusunun 5 kat arttigini söyleyen Oktay, sorunsuz bir tatil için kendisiyle birlikte baskan yardimcilari ve tüm saha ekiplerinin bayram boyunca 7/24 görevlerinin basinda olacagini söyledi.



Normallesme sürecine ragmen pandemi riskinin devam ettigini söyleyen Oktay, dikkatli olunmasi gerektigini bir kez daha hatirlatti. Oktay, “Eger kurallara uymazsak ve dikkat etmezsek yine kisitlamalar dönemine döneriz. Bu nedenle hepimize büyük görevler düsüyor. Esnafimizin da gerek kendilerinin gerekse müsterilerinin kurallara uymasi konusunda dikkatli olmasi gerekiyor. Çünkü olasi bir kisitlamada en büyük zarari esnafimiz görüyor” dedi.

Baskan Oktay asi olmanin da önemini vurgulayip, “Mutlaka asi olun ve etrafinizdaki insanlarin da olmasini saglayin. Çünkü tüm salginlarda oldugu gibi bu salginin da tek kurtulusu asidadir” ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA