Baglar Belediyesi Hizmette Sinir Tanimiyor

Diyarbakir’da alisverisin odak noktalarindan olan Sakarya Caddesi’nde Kurban Bayrami nedeniyle olusan yogunlukta meydana gelen görüntü kirliligi Baglar Belediyesi tarafindan ortadan kaldirildi. Baskan Hüseyin Beyoglu, Bagcilar Mahallesi’nde ulasima rahat nefes aldirmasi beklenen Bagcilar Mahallesi’ndeki yeni yolu vatandaslarin hizmetine sundu.

Baglar Belediyesi Hizmette Sinir Tanimiyor
Diyarbakir’in Baglar ilçesi Sakarya Caddesi’nin temizligi ile ilgili sorun ve vatandaslarin talebi Baglar Belediyesi tarafindan yerine getirildi.

Bayram öncesinde esnaflari ziyaret eden Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu’nun talimatiyla harekete geçen Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri söz konusu sikayetlerin oldugu bölgeleri temizleyerek hijyen hale getirdi. Belediyenin, alisverisin kilit noktalarindan olan Sakarya Caddesi için sürekli temizlik yapmak üzere ekip görevlendirdigi kaydedildi.

Beyoglu, yeni caddeyi hizmete açti

Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, Bagcilar Mahallesi’nde belediye tarafindan yeni açilan caddede incelemelerde bulundu. Bin metre uzunluk ve 15 metre genislikte insa edilerek parke taslariyla dösenen yol ve kaldirim çalismalarini inceleyen Baskan Beyoglu, Bagcilar Mahallesi 1216. sokakta ulasima rahat nefes aldirmasi beklenen yolun kazandirilmasi nedeniyle Fen Isleri Müdürlügü ekiplerine tesekkür etti. AK Parti Diyarbakir Il Baskan Yardimcisi Hasan Çakar’in da katildigi yol incelemesinden sonra bölgedeki esnaflarla da görüsen Baskan Beyoglu, sorun ve taleplerini dinleyerek bayramlarini kutladi.
Kaynak: İHA