ANKA Hastanesi'nde Bayramlasma

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma töreni gerçeklestirildi. ANKA Hastanesi yönetimi, hekim ve personelleri Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma töreninde bir araya geldi.

ANKA Hastanesi'nde Bayramlasma
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde geleneksel hale gelen bayramlasma programi bu yil da sosyal mesafe kurallari çerçevesinde gerçeklestirildi.

Hastane lobisinde gerçeklestirilen bayramlasma töreninde, ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Zeynal Abidin Kaplan ve Yönetim Kurulu Baskanvekili ve Genel Müdür Uzman Dr. Cengiz Bayram hastanede görev yapan hekim ve saglik çalisanlarinin bayramini kutladi.

Bayramin ülkemize, milletimize ve Islam alemine huzur, baris ve mutluluk getirmesini temenni eden ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Zeynal Abidin Kaplan,” Her bayramda oldugu gibi bu bayramda da, insanlarin sifa bulmasi için ekip arkadaslarimizla birlikte biz görevimizin basinda olacagiz. Hastane olarak tüm tedbirleri aldik, özellikle acil bölümü olmak üzere bir yogunluk yasanabilecegini düsünüyoruz. Bu nedenle bayram mesai planini yaptik. Umariz bu bayram istenmeyen olaylar yasanmaz. Herkesin güzel bir bayram geçirmesi tek dilegimiz” dedi.

"Evde saglik hizmetleri ile her an yaninizdayiz"

Uzman Dr. Cengiz Bayram ise, ekip ruhu ile insanlarin bir an önce sagliklarina kavusmasi için çaba sarf ettiklerini dile getirerek, ”Tüm dünyayi etkisi altina alan koronavirüs tehlikesi hala geçmis degil. Bu nedenle tedbirlere harfiyen uymaliyiz ki, bayram sonrasi üzülmeyelim. Özellikle kapali alanlarda çok dikkatli olmaliyiz. Maskeye, mesafeye ve hijyen kurallarina uymamiz gerekiyor. Biz, ekip olarak özel günlerde de mesaimizi devam ettirecegiz. Diger yandan hastane olarak, Evde Saglik Hizmetleri ile yaslilik ya da kronik bir hastaliga bagli olarak hastaneye gelemeyen, hastane ve laboratuvar risklerine maruz kalmak istemeyen hastalarin bulunduklari ortamda saglik hizmetini almasini sagliyoruz. Kisiye özel tedavi ve bakim plani olusturuyor ve teshisten iyilesmeye kadar geçen süreçte hastalarimiza kesintisiz, kaliteli hizmet sunmayi amaçliyoruz. Hekimlerimiz ihtiyaç duyulmasi halinde alanlariyla ilgili teshis ve tedavileri düzenliyor, ev ortaminda yapilabilecek olan tibbi testleri ve girisimleri uyguluyor, diyabet ve hipertansiyon gibi kronik hastaliklar konusunda kontrol ve takiplerini yapiyor. Istenmeyen olaylarin yasanmamasini dileyerek herkesin bayramini kutluyorum. Bu bayramda da insanlarin sagligi için büyük gayret ve özveri ile saglik hizmeti sunan hekim ve saglik çalisanlarimiza özellikle tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA