KASKI'den Bayram Öncesi Önemli Uyari
Kayseri Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (KASKI) Genel Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada kurban atiklarinin, olusabilecek tikanmalari önlemek adina kanalizasyon ve yagmur suyu hatlarina atilmamasi konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi uyarisinda bulunuldu.

Zaman zaman kanalizasyon ve yagmur suyu hatlarina, çöp ve benzeri atiklarin atilmasindan kaynakli bazi olumsuzluklarin yasandiginin altinin çizildigi açiklamada, “Özellikle Kurban Bayrami’nda kurban atiklarinin söz konusu yerlere atilmasi ile hatlar tikaniyor. Bununla birlikte de yagis durumunda tikali hatlardan kaynakli ciddi su baskinlari ile karsi karsiya kaliniyor. Lütfen ilerde herhangi bir sikinti ile karsi karsiya kalmamak için bu konuda gerekli hassasiyeti gösterelim. Kurban atiklarini, kurban kesim yerlerinde gösterilen uygun yerlere birakalim. Vatandaslarimizin rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri adina bayram boyunca teyakkuzda olacagiz. Sizlerden gelen talepler dogrultusunda içme suyu ve kanal arizalarina aninda müdahale edecegiz. Bu vesileyle vatandaslarimizin ve tüm Islam âleminin Kurban Bayrami’ni tebrik ediyoruz" ifadelerine yer verildi.
Diger yandan vatandaslar, bayram süresince içme suyu ve kanalizasyonla ilgili her türlü taleplerini 185 KASKI Çagri Merkezi’ne 7/24 iletebilecekler.
