Hain Darbe Girisimi Sanliurfa'da Unutturulmadi

Sanliurfa’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla çesitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsaminda Sanliurfa Büyüksehir Belediyesince hazirlanan hologram gösterisi ile darbe girisimi unutturulmadi.

Hain Darbe Girisimi Sanliurfa'da Unutturulmadi


Sanliurfa’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla çesitli etkinlikler düzenlendi.

Arkeoloji Müzesi’nin önünde gerçeklestirilen etkinlige, Vali Abdullah Erin, Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, 20’nci Zirhli Tugay Komutani Tuggeneral Oktay Agbuga, Emniyet Müdürü Selçuk Dogus, kaymakamlar, ilçe belediye baskanlari, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve gaziler ile vatandaslar katildi.

Demokrasi sehitlerinin de anildigi program toplu kilinan aksam namaziyla basladi.

Darbe girisimi ile ilgili belgesel ve sinevizyon gösterimlerinin ardindan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in ulusala seslenis konusmasi da alana kurulan dev ekranlarda izlendi. Etkinlikte Sanliurfa Büyüksehir Belediyesince hazirlanan hologram gösterisi ile darbe girisimi unutturulmadi. Vatandaslar, ellerindeki Türk bayraklari ile gösteriye eslik etti.

Etkinliklerde birer konusma yapan Vali Abdullah Erin ile Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, 15 Temmuz hain darbe girisimi ile Türkiye’nin emperyalist güçlere karsi daha da güçlü hale geldigini söyledi.



Etkinlik, çesitli ses gruplarinin seslendirdigi ilahilerin ardindan havai fisek gösterisi ile son buldu.
Kaynak: İHA