Vali Dagli'dan Kaymakamlara 'Asilama' Talimati

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli düzenlenen degerlendirme toplantisinda, mavi renge ulasmak için ilçe kaymakamlarindan asilama çalismalarinin hizlandirilmasini istedi.

Vali Dagli'dan Kaymakamlara 'Asilama' Talimati
Vali Dagli’nin baskanliginda gerçeklesen toplanti ilçe kaymakamlari ve ilgili kamu kurum yöneticilerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Toplantida korona virüsüyle mücadele kapsaminda yürütülen asilama çalismalari ile Kurban Bayrami güvenlik ve trafik tedbirleri görüsüldü.

Ildeki vaka sayilarinda düsüs egiliminin devam ettigini ve korona virüse karsi en büyük güç olan asilamada rakamlar ne kadar hizli artarsa, vaka sayilarinin da ayni hizla düsmeye devam edecegini ifade eden Dagli, asilama çalismalarinda mavi renge ulasmak için ilçe kaymakamlarindan asilama çalismalarinin hizlandirilmasini istedi ve vatandaslarin hiç ertelemeden ilk firsatta asisini olmasi çagrisinda bulundu.

Toplantida ayrica, karayollarinda yaklasan Kurban Bayrami nedeniyle seyahatlerde artis yasanacagini ve bununda bir geçis noktasi olan Samsun’da trafik yogunluguna sebebiyet verecegini belirten Vali Dagli, yogunlugun etkilerinin en aza indirilerek ölümlü/yaralamali trafik kazalarinin önlenmesi için Içisleri Bakanligi’ndan gelen genelgeler dogrultusunda ilçe kaymakamlarina ve kolluk birimlerine güvenlik ve trafik tedbirlerinin alinmasi talimatini verdi ve vatandaslarimizdan trafik kurallarina harfiyen uymalarini istedi.
Kaynak: İHA