Okullarin Eksiklikleri Yerinde Tespit Ediliyor

Yunusemre Ilçe Milli Egitim Müdürü Yildiray Demirtas sube müdürleriyle birlikte müdürlügüne bagli okullari tek tek ziyaret ederek okul müdürleriyle istisarelerde bulunmaya devam ediyor.

Okullarin Eksiklikleri Yerinde Tespit Ediliyor
Okullarin eksikliklerini tespit etmek için telafi egitimi döneminde okullari tek tek ziyaret eden Yunusemre Ilçe Milli Egitim Müdürü Yildiray Demirtas Yagcilar Nebahat Ölmezoglu Ilkögretim kurumlarini ziyaret etti. Yagcilar Nebahat Ölmezoglu Ilkögretim kurumlarini Müdürü Ali Yildiz’dan okul hakkinda bilgiler alarak 2021-2022 egitim ögretim yili için yapilabilecek is ve islemler hakkinda fikir alisverisinde bulunan Demirtas, "Amacimiz 2021-2022 egitim ögretim yilina müdürlük olarak tüm okullarimizin tam tesekküllü hazir bir halde girebilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu baglamda da okul müdürlerlerimizle birebir yüz yüze yerinde görüserek her türlü tedbirimizi almaya çalisiyoruz." dedi.

Demirtas ayrica ilçedeki tüm okullari belli bir program dahilinde ziyaret etmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA