Fransa'da Askeri Geçit Töreninde Evlilik Teklifi

Fransa’nin milli bayrami Bastille Günü için düzenlenen askeri geçit töreni öncesinde törende görevli bir asker, Champs-Elysees bulvarinda üniformasiyla diz çökerek kiz arkadasina evlilik teklifi etti.

Fransa'da Askeri Geçit Töreninde Evlilik Teklifi


Fransa’nin ulusal bayrami olan Bastille Günü için düzenlenen askeri geçit töreni evlilik teklifine sahne oldu. Gösteri öncesinde törende görevli olan bir asker Champs-Elysees bulvarinda üniformasiyla diz çökerek kiz arkadasina evlilik teklifi etti. Fransa Kara Kuvvetleri evlenme teklifini ait görüntüleri sosyal medya hesabinda paylasarak, "Bu 14 Temmuz’da geçit töreni öncesi Champs-Elysees’de beklenmedik bir evlilik teklifi. Ulusal Bayram gününde askerlerimizle her sey mümkün. Tebrik ederiz" notunu düstü.

Evlilik teklifini yapan 26 yasindaki asker, teklifi 2 ay önceden planladigini belirterek, "Kiz arkadasim için büyük bir sürpriz oldu" dedi.



Fransa Cumhurbaskani Emmanuel Macron ise, törene baskomutan olarak katildi.

Fransiz Devrimi’ne zemin hazirlayan 14 Temmuz 1789’da gerçeklesen Bastille Baskini’ni anildigi ulusal bayram, her sene askeri geçit törenleri ve havai fisek gösterileri ile kutlaniyor.
Kaynak: İHA