25 Yilini Dolduran Personele Tesekkür Belgesi

Gaziantep Adliyesi ve Ceza Infaz kurumlarinda görev yapan ve emekli olan 18 personel ile meslekte 25 yilini dolduran 4 personele Adalet Bakanliginca gönderilen Adalet Bakani Abdulhamit Gül imzali tesekkür belgesi verildi.

25 Yilini Dolduran Personele Tesekkür Belgesi
Gaziantep Cumhuriyet Bassavcisi Önder Kemal Sekücü ve Adalet Komisyon Baskani Mustafa Alçik tarafindan tesekkür belgeleri verilirken, Sekücü emekli olan ve meslekte 25 yilini dolduran yazi isleri müdürü, zabit katibi, teknisyen, uzman, hizmetli ve infaz koruma memurlarina ayri ayri tesekkür etti. Bassavci Sekücü “Emekli olan personelimize adliyemize verdigi hizmetlerinden dolayi tesekkür ederim, halen çalismakta olan ve meslekte 25 yilini dolduran personelimize de çalismalarinda basarilar dilerim” dedi.

Gaziantep Adalet Komisyonu Baskani Mustafa Alçik ise “Adliyemize yogun emek ve hizmet vererek emekli olan personelimize saglikli ve uzun bir emeklilik yasami diliyorum, görev yapan arkadaslarimizla bundan sonraki çalismalarimizda basarilar diliyorum” dedi.

Düzenlenen törenin ardindan birlikte hatira fotografi çektirildi.
Kaynak: İHA