(Özel) Orta Refüjde Asili Kaldi

Kuzey Marmara Otoyolu’nda yolcu otobüsü ile hafif ticari araç çarpisti. Kazada sans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, yolcular uzun süre yol kenarinda baska bir otobüsün gelmesini bekledi.

(Özel) Orta Refüjde Asili Kaldi
Kaza, dün ögle saatlerinde Sultangazi Kuzey Marmara otoyolu Ankara istikametinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, yaklasan kurban bayrami tatili öncesi tasidigi 40 yolcusu ile Istanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarindan Mardin’e gitmek üzere hareket eden M.Y. yönetimindeki 73 DA 435 plakali seyahat otobüsü ile M. K. yönetimindeki 34 NZ 3436 plakali hafif ticari araç çarpisti. Yasanan kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden M. K. araci ile yol ortasinda ters dönerek orta refüjde asili kalirken kazada sans eseri ölen ya da yaralanan olmadi. Kaza sonrasi sürücüler arasinda kisa tartisma yasandi. Gerginlik yolcularin ve polisin araya girmesiyle önlendi.

Yolcu otobüsü yaklasik 1 buçuk saatlik gecikmenin ardindan Mardin’e gitmek üzere yola devam ederken, refüjde asili kalan ve maddi hasar gören diger araç ise olay yerine çagirilan çekici yardimi ile bulundugu yerden kaldirildi.
Kaynak: İHA