Erzincan'da 15 Temmuz Etkinlikleri Kapsaminda Sehit Ailesi Ve Gazi Hane Ziyaretleri Yapildi

Erzincan’da, FETÖ’nün hain darbe girisiminin 5. yili dolayisiyla gerçeklesen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsaminda sehit ailesi ve gazi hane ziyaretleri yapildi.

Erzincan'da 15 Temmuz Etkinlikleri Kapsaminda Sehit Ailesi Ve Gazi Hane Ziyaretleri Yapildi
Erzincan Valisi Mehmet Makas ve beraberindeki kent protokolü, program kapsaminda ilk olarak 3’ncü Ordu Komutani Korgeneral Seref Öngay ve 3. Ordu Kurmay Baskani ve Garnizon Komutani, 15 Temmuz gazisi Tümgeneral Davut Ala’yi makamlarinda ziyaret etti.

3’ncü Ordu Komutani Korgeneral Seref Öngay ve 3. Ordu Kurmay Baskani ve Garnizon Komutani Tümgeneral Davut Ala, nazik ziyaretlerinden ötürü Vali Mehmet Makas’a tesekkürlerini ilettiler.

Vali Makas, daha sonra 15 Temmuz Gazisi Muhammed Dogan ve 15 Temmuz sehidi Recep Gündüz’ün baba ocaklarini ziyaret etti. Vali Makas ve beraberindeki 3. Ordu Kurmay Baskani ve Garnizon Komutani Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun, 59. Topçu Egitim Tugayi Komutani Tuggeneral Özdemir San, Erzincan Cumhuriyet Bassavci Vekili Irfan Alper, Adli Yargi Adalet Komisyonu Baskani Halil Odabas ve bazi kamu kurum yöneticileri ilk olarak 15 Temmuz Gazisi Muhammed Dogan’i Akyazi Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ettiler.

Buradaki ziyaretin ardindan heyet Tercan ilçesi Mercan Beldesi’ne bagli Kurukol köyüne giderek, 15 Temmuz Sehidi Recep Gündüz’ün Babasi Yasar Gündüz’ü evinde ziyaret etti.

Gerçeklestirilen ziyarettin ardindan, sehit Recep Gündüz’ün mezarini ziyaret eden Vali Makas ve beraberindekiler, sehidin mezarina karanfiller birakarak dualar ettiler.
Kaynak: İHA