Denizlili Is Adami 3. Ambulansi Bagisladi

Denizlili is adami Ibrahim Tan, Il Saglik Müdürlügü bünyesinde kullanilmak üzere tam donanimli bir adet ambulans bagisi yapti.

Denizlili Is Adami 3. Ambulansi Bagisladi
Denizli Valiliginde düzenlenen devir teslim töreninde Il Saglik Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk de hayirsever is adami Ibrahim Tan’a tesekkür ederek, her zaman yanlarinda olan Tan Tekstil yönetim kuruluna sükranlarini iletti. Ibrahim Tan da her zaman saglik hizmetlerine olan desteginin devam edilecegini belirterek Allah milletimize, devletimize zeval vermesin temennisinde bulundu. Vali Ali Fuat Atik, saglik hizmetlerine sunmus oldugu katkilardan dolayi Ibrahim Tan’a plaket vererek, “Allah birinizi bin, bagisinizi kabul etsin. Kazasiz belasiz aracin kullanilmasini nasip etsin” diyerek tesekkür etti.

Daha sonra Vali Atik, aracin anahtarini saglik çalisanlarina teslim etmesinin ardindan ambulansin teknik donanimi hakkinda görevlilerden bilgi aldi. Tan Tekstil Yönetim Kurulu tarafindan geçtigimiz yillarda da Denizli’de saglik tesislerinde kullanilmak üzere 2 ambulans 10 kuvöz, 6 monitör, 1 merkezi monitör 4 adet de solunum cihazi bagisinda bulunulmustu.
Kaynak: İHA