Cerrahpasalilar Üçüncü Kez Bulustu

Istanbul Üniversitesi Cerrahpasa Tip Fakültesi 92. yili mezunlari, üçüncü kez Yalova’nin Altinova ilçesinde bir araya geldi.

Cerrahpasalilar Üçüncü Kez Bulustu
Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral’in Istanbul Üniversitesi Cerrahpasa Tip Fakültesi’nden sinif arkadaslari, üçüncü kez ilçede bir araya geldi. Altinova’nin Tanitim Projesi kapsaminda Türkiye’nin dört bir tarafindan Altinova’ya gelen aralarinda profesör, doçent, doktor ve is adamlarindan olusan Cerrahpasa Tip Fakültesi 92 mezunlari ilk olarak, vefat eden arkadaslari adina 2019 yilinda Hersek Lagünü kiyisinda olusturduklari meyve bahçesini ziyaret ederek burada bir süre incelemelerde bulunup kahvalti yaptilar.

Kahvaltinin ardindan Altinova Belediyesi Hersek Lagünü Doga Egitim Merkezi ve Tibbî Aromatik Bitkiler Bahçesini gezen misafirlere, geçtigimiz ay içerisinde hasadi yapilan Mentha piperita ürünün çayi ikram edildi. Ardindan 2 kilometrelik Hersek Sahili ve ormanlik alani gezen Cerrahpasalilar, daha sonra Altinova Belediyesi Doga Egitim Merkezi ve Engelsiz Kus Gözlem Kulesi’ni ziyaret etti. Merkezde Türkiye’nin ilk Daga Pasaportunun da sahibi olan misafirler, bu yil da hem hasret giderdiler, hem de güzel bir gün geçirmenin keyfini yasadilar.
Kaynak: İHA