Pursaklar'da 'Çocuk Senligi' Devam Ediyor

Ankara'nin Pursaklar ilçesinde belediye tarafindan mahallelerde sirayla kurulan oyun istasyonlarinda çocuklar eglenceli vakit geçiriyor.

Saray, Sirkeli ve Altinova mahallelerinde büyük ilgi gören "Çocuk Senlikleri", Fatih Mahallesi'ndeki Azmi Ertugrul Ilkokulu bahçesinde devam ediyor.

Senligin açilisina, AK Parti Ankara Milletvekili Arife Polat Düzgün, Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin ve vatandaslar katildi.

Etkinlikte açiklamalarda bulunan Milletvekili Arife Polat Düzgün, "Senligi düzenleyen Pursaklar Belediye Baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Çocuklar ailelerinden hediyelerini aldilar ama bir belediye baskaninin bunu bir hediye olarak sunmasi çok ince düsünceli bir fikir." dedi.

Belediye Baskani Çetin ise yaklasik 1,5 yildir yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salginin etkilerinin yasandigini hatirlatti.

Normallesme sürecinde bu etkinlikleri çocuklari mutlu etmek istediklerini belirten Çetin, "Pandemi kurallarina uygun hareket etmeyi önemsiyoruz. Giriste sayiyla çocuklari aliyoruz. Çocuklar bu yaz tatili havasini yasasinlar diye gayret gösteriyoruz." diye konustu.

Çetin, etkinliklerin temmuz ayi sonuna kadar devam edecegini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA