Demirözü Baraji'na Yogun Ilgi
Bayburt’un Demirözü ilçesinde tarim arazilerinin sulamasi amaciyla insa edilen ve çesitli aktiviteler sayesinde her yil ilçe nüfusunun 20 ila 25 kati turisti agirlayan bin 700 rakimda bulunan Demirözü Baraji’nda yogunluk yasaniyor.

Tatil süresince baraj etrafinda ve teknede vakit geçirmek için gelen binlerce vatandas aileleriyle birlikte keyifli anlar yasadi.
Demirözü Baraji’na ilk kez geldigini ifade eden Mehmet Aktürk, çok güzel vaki geçirdiklerini belirterek, “Bu alani hizmete sunanlardan Allah razi olsun. Çok güzel bir alan, çok güzel degerlendirmisler. Bizde geldik tekneye bindik. Çok memnun kaldik” dedi.
Istanbul’dan bayram tatilini geçirmek için memleketi Bayburt’a geldigini söyleyen Songül Çelik’te baraj çevresindeki alanda ailesiyle piknik yaptiklarini ve tekneye binerek baraj turu attiklarini ifade etti.