Baskan Makas'tan Baskan Çetin'e Tepki

Gökçeada Belediye Baskani Ünal Çetin’in Gökçeada Adalet Bakanligi tesislerine yönelik yaptigi açiklamalarina AK Parti Çanakkale Il Baskani Naim Makas, sert tepki gösterdi.

Baskan Makas'tan Baskan Çetin'e Tepki
Gökçeada Belediye Baskani Ünal Çetin’in, özellestirme ile gündeme gelen Gökçeada Adalet Bakanligi tesisleri üzerinden, yogun elestiriler ile birlikte yapimi iptal edilen sosyal konut projesine atifta bulunarak Gökçeada halkini tepki göstermeye davet etmesine tepki gösteren AK Parti Çanakkale Il Baskani Naim Makas, “Tepkisini gösteren seçmenini, firtina koparmakla suçlayan, arkeolojik sit alanina yaptirdigi kaçak yapilari, ’çarpik yapilasma safsatasi’ sözleriyle gölgelemeye çalisan, sehit annesinin duygu yüklü mektubunu alay konusu eden, Gökçeada Belediye Baskani destekçi ariyor. Yersen!” dedi.

Gökçeada Belediye Baskani Ünal Çetin ise daha önce Gökçeada Adalet Bakanligi tesisleri için su açiklamayi yapmisti;

“Gökçeada Belediyesinin bir parsel satisi için firtinalar koparanlar, belediyenin yaptigi iki adet 40 metrekarelik yapilar için çarpik yapilasma safsatalariyla ugrasanlar, 72 adet dar gelirli ailenin ev sahibi olmasi için yapacagimiz sosyal konut projemiz için sehit annesine mektup yazdirip gazetede yayinlatan kiymetli Gökçeadali dostlarim. Gökçeada Adalet Bakanligi tesisleri özellestirmeye alindi. Agaci, yesili seven arkadaslarim, simdi görecegiz oradaki agaçlari ve o güzelim koyda yapilacak çarpik yapilasmayi. Tüm özellestirme karsiti olan, yesili agaci seven tüm Gökçeadalilar buyurun tepkiye davet ediyorum. Kiymetli Gökçeadalilar birbirimizle ugrasma zamani degildir."
Kaynak: İHA