Kara Yollarinda Durum

Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, Bursa Çevre Otoyolu'nun 7-15. kilometrelerindeki yapim çalismasi nedeniyle Izmir-Ankara istikameti trafige kapatilarak, ulasim diger istikametten iki yönlü saglaniyor.

Anadolu Otoyolu'nun Yeniçaga-Dörtdivan kavsaklari 2-3. kilometrelerinde heyelan islahi ve üstyapi onarim çalismalari sebebiyle Ankara istikametinde sag serit trafige kapatildi.

Akhisar-Gölmarmara yolunun 6. kilometresinde Akselendi kavsagi yapim çalismalari dolayisiyla ulasim kontrollü gerçeklestiriliyor.

Konya-Eregli yolunun 2-8. kilometrelerinde üstyapi yenileme çalismalari nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Seydikemer-Sögüt yolunun 0-59, Ordu il siniri-Koyulhisar yolunun 13-18. kilometrelerinde asfalt sathi kaplama çalismalari sebebiyle sürücülerin trafik isaret ve isaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Sinop-Samsun yolunun 64-68. kilometrelerindeki yapim çalismalari nedeniyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Çanakkale-Çan yolunun 5-7. kilometrelerinde asfalt çalismalari sebebiyle ulasima diger istikametten iki yönlü izin veriliyor.

Ispir-Ikizdere yolunun 0-20. kilometrelerindeki yapim çalismalari dolayisiyla ulasim kontrollü saglaniyor.

Arhavi-Hopa-Sarp yolunun 30-31. kilometrelerindeki Osmaniye ve Çamdere köprülerinde derz onarim çalismasi yapilacak. Bu nedenle bugün bölünmüs yolun her iki yönünde ulasim tek seritten kontrollü gerçeklestirilecek.

Kaynak: AA