Ibrahim Harikases Albüm Tanitimini Gerçeklestirdi

Sanatçi Ibrahim Harikases’in dört ve besinci albümlerinin tanitimi Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde gerçeklesti. Harikases’i sanatçi dostlari Hakki Bulut ve Fatih Bulut’da yalniz birakmadi.



Sanatçi Ibrahim Harikases “Dünyanin tadi kaçti ve Aski gönlünde ara” isimli albümlerinin tanitimlarini Sultangazi’de bulunan Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde gerçeklestirdi. Tanitim gecesine, Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, ünlü sanatçi Hakki Bulut, Fatih Bulut ile is ve sanat dünyasi katildi.

Albümlerde toplam 18 eserin yer aldigini söyleyen sanatçi Ibrahim Harikases, “Degerli dostlarim bu albümüm daha sicak ve tanitimlari suanda yapilacak bugün 2 albümümüzün de tanitimi yapilacak ve toplamda 18 yeni eserimiz var. Albümde hem gençlere yönelik hem de ülkemin her kesimine yönelik sarkilar var. Birkaç gün önce dijital platformlara attik suanda on binlerce tiklanmamiz var desteklerle milyonlari asacak inaniyorum. Bugün Hakki Bulut ve sarkilari milyonlarca tiklanan Fatih Bulut galamiza özel konser verecekler bizi yalniz birakmadilar. Buradan degerli dostlarimiza sesleniyoruz bizleri sanatçilari yalniz birakmasinlar lütfen” dedi.

Kaynak: İHA