GÜNDEM ÖZETI / 10 Temmuz 2021

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum, AK Parti Il Baskanligini ziyaret edecek, Çömlekçi'de Kentsel Dönüsüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katilacak, Uzungöl'de ve millet bahçesi alaninda incelemede bulunacak, Tonya'da vatandaslarla bir araya gelecek.

(Trabzon/10.30-17.00)

EKONOMI

1- Hazine ve Maliye Bakani Lütfi Elvan'in da katildigi, Italya'nin ev sahipliginde üçüncüsü yapilan G20 Maliye Bakanlari ve Merkez Bankasi Baskanlari Toplantisi ikinci gününde devam ediyor.

(Venedik)

2- Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Kangal Köpegi Üretim, Egitim ve Koruma Merkezi ile Sanayi Mektebi Müzesi açilislarina, ASELSAN Sivas 5. Yil Etkinliklerine ve Gürün Gökpinar Gölü Parki açilis törenine katilacak.

(Sivas/10.00-17.00)

3- Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli, basin toplantisi düzenleyecek, Valiligi, AK Parti ve MHP teskiatini ziyaret edecek, Önder Çiftçi Danismanlik Derneginin hizmet binasi açilisina katilacak, kanola ve bugday hasadi yaparak Hayrabolu ilçesinde çiftçilerle bulusacak.

(Tekirdag/10.00-16.30)

4- Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Ortak Akil Konferansi Vizyon Oturumuna katilacak ve Afyonkarahisar-Suhut Yolu Santiyesi'nde incelemede bulunacak.

(Afyonkarahisar/13.00/14.30)

GÜNCEL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a iliskin gelismeler takip ediliyor.

SPOR

1- 660. Tarihi Kirkpinar Yagli Güresleri'ne Sarayiçi Er Meydani'nda devam edilecek.

(Edirne)

2- Galatasaray ile Kasimpasa futbol takimlari hazirlik maçinda karsi karsiya gelecek.

(Istanbul/19.00)

3- Teniste sezonun üçüncü grand slam turnuvasi Wimbledon'in tek kadinlar finalinde Avustralyali Ashleigh Barty ile Çek Karolina Pliskova karsi karsiya gelecek.

(Londra)

***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.

Kaynak: AA