Bayburt Üniversitesi Mezunlarini Ugurladi

Bayburt Üniversitesi, düzenledigi tören ile 2020-2021 akademik yili mezunlarini büyük bir gurur ve coskuyla ugurladi.

Bayburt Üniversitesi Mezunlarini Ugurladi
Bâbertî Külliyesi Egitim Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçeklestirilen mezuniyet programina Anayasa Mahkemesi Üyesi Hicabi Dursun, Garnizon Komutan Vekili Piyade Binbasi Ismail Yilmaz, Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Bayburt Il Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, Bayburt Il Jandarma Komutani Jan. Albay Ramazan Yigit, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdogan, Prof. Dr. Metin Uçurum, Rektör Danismani Doç. Dr. Murat Kul, Il müdürleri, sivil toplum kurulusu temsilcileri, ögretim üyeleri, ögrenciler ve aileleri ile basin mensuplari katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan mezuniyet töreni protokol konusmalari ile devam etti.

Mezuniyet programinin açilis konusmasini yapan Rektör Türkmen, “Alanlarinda donanimli, evrensel ve kültürel degerlerimizi benimsemis yeni bireylerin yetismesi hedefiyle egitim ögretim faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bayburt Üniversitesi olarak akademik basariyi her zaman ön planda tutuyoruz. Süreç boyunca ögrencilerini yakindan takip eden bir üniversite olarak, alaninda söz sahibi hocalarimizla mezunlar vermeye ve ögrencilerimizi meslek hayatina hazirlamaya gayret ediyoruz. Mezun olan bütün ögrenci kardeslerimi ve muhterem ailelerini tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatlarinda muvaffakiyetler diliyorum. Allah yolunuzu, bahtinizi açik eylesin.” dedi.

Konusmalarinin ardindan protokol üyeleri tarafindan; fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarda derece elde eden ögrencilere plaket ve basari belgeleri takdim edildi.

Program, toplu fotograf çekimi ve ögrencilerin büyük bir coskuyla keplerini havaya atmasinin ardindan sona erdi.

Mezuniyet töreni, ayni zamanda Bayburt Üniversitesi Youtube sayfasindan canli olarak da yayinlandi.
Kaynak: İHA