Vodafone'dan Yeni Nesil Mobil Deneyimi

Vodafone, kullanicilari için Vodafone Simple adi altinda yeni nesil mobil deneyimi sunuyor. Bu deneyimde taahhüt alinmiyor ve asim ücreti bulunmuyor. Kullanicilar, yüzde 100 dijital ve kolay olan yeni nesil mobil deneyimine dijital üyelik anlayisiyla kolaylikla sahip olarak ‘seçmeme özgürlügü’ yasiyor.

Vodafone'dan Yeni Nesil Mobil Deneyimi


Vodafone, yeni nesil baglanti ve dijital servisler sirketi olma yolunda önemli bir adim daha atti. Pandemiyle birlikte kazanilan dijital aliskanliklarin kalici olacagini öngören sirket, dijital yasam tarzini benimseyen kullanicilari için Vodafone Simple adi altinda yeni nesil mobil deneyimi gelistirdi. Türkiye’de bir ilk olan bu deneyimde, taahhüt alinmiyor ve asim ücreti bulunmuyor. Yüzde 100 dijital ve kolay olan yeni nesil mobil deneyiminde kullanicilarin dijitallesmeyle birlikte dönüsen beklentilerine yönelik çözümler bir araya getirildi.

Kullanicilar, bu deneyimle, günümüzün en önemli ihtiyaci haline gelen mobil deneyime dijital üyelik anlayisiyla kolaylikla sahip olarak “seçmeme özgürlügü” yasiyor. Yeni nesil mobil deneyimi kapsaminda sadece mobil internet içerigiyle ayrisan 3 yeni tarife de sunuluyor.

Yeni nesil mobil deneyimi, Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy ve sevilen sanatçi Aras Bulut Iynemli’nin katilimiyla düzenlenen toplantida tanitildi.

“Telekom dünyasinda yepyeni bir açilim”

2025 yilina kadar Türkiye’nin en hizli büyüyen yeni nesil baglanti ve dijital servisler sirketi olmak istediklerini ifade eden Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, “Bu hedefin en önemli unsurlarindan birini de müsteri deneyimi olusturuyor. Kullanicilarimiza en iyi dijital deneyimi sunma hedefiyle çalisiyoruz. Pandemiyle birlikte davranis ve aliskanliklarimizda hizla dijitali benimsedik. Kullanici davranislari artik tamamen mobil internet üzerine kurulu. Pandemi sonrasi da bu degisimin sürecegini ve dijital aliskanliklarin uzun vadeli olacagini öngörüyoruz. Bu öngörüden hareketle, Vodafone Simple adi altinda yeni nesil mobil deneyimi gelistirdik. Taahhüt alinmayan, asim ücreti bulunmayan, yüzde 100 dijital ve kolay olan bu deneyim, Türkiye’de bir ilk. Yeni nesil mobil deneyim ile kullanicilarimiza mobil internet ihtiyaçlarini uçtan uca deneyimleyebilecekleri, dolayisiyla seçmeme özgürlügünü rahatlikla yasayabilecekleri bir deneyim sunuyoruz. Kullanicilarimizin tam istedigi gibi bir dijital üyelik deneyimi vaat ediyoruz. Yeni nesil mobil deneyim, ön ödemeli de degil, faturali da degil. Telekom dünyasinda yepyeni bir açilim. Yeni nesil mobil deneyimin sektörümüzde devrim niteliginde bir yeniligi temsil ettigini düsünüyoruz. Operatör olarak, bireylerin dijitallesmesinde fark olusturacak çözümler sunmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

“Pandemiyle birlikte dijital teknolojileri daha çok kullanmaya basladik”

Dijitallesmeyi ilgiyle takip ettigini belirten Oyuncu Aras Bulut Iynemli, “Pandemiyle birlikte dijital teknolojileri daha çok kullanmaya basladik. Özellikle akilli telefonlar, hayatimizin vazgeçilmez bir parçasi oldu. Ben de günlük hayatimda isimi kolaylastiracagina, hizlandiracagina inandigim her teknolojiyi kullaniyorum. Vodafone Simple adi gibi sade. Sadelik benim de hayatimin her alaninda sevdigim ve tercih ettigim, önem verdigim bir seydir. Iste, yeni nesil mobil deneyim de seçenekler arasinda kaybolmak istemeyenler için ideal bir çözüm. Üstelik, her yönüyle hayati kolaylastiran bir deneyim. Taahhüt yok, asim ücreti yok, yüzde 100 dijital ve kolay. Vodafone Simple’in sundugu yeni nesil mobil deneyimini herkese öneririm” diyerek sözlerini tamamladi.

Yeni nesil mobil deneyimi

Verilen bilgiye göre yeni nesil mobil deneyimi anlayisina dayanan Vodafone Simple’da taahhüt alinmiyor, asim ücreti bulunmuyor, yüzde 100 dijital ve kolay bir deneyim sunuluyor. Kullanicilarin ihtiyaç duyduklari mobil internete dijital üyelik yaparak kolayca sahip olmalarini saglayan yeni nesil mobil deneyimin, sundugu özelliklerle telekom sektöründe bir ilki temsil ettigi belirtildi.

Taahhüt alinmiyor

Yeni nesil mobil deneyimin kullanicilari, tarifelerini istediginde degistirebiliyor ya da tarife yenilemesini durdurup iptal edebiliyor. Yeni nesil mobil deneyimiyle tarifeler arasinda kaybolmadan, GB’a göre kolayca karar verip isterlerse aninda vazgeçebiliyorlar.

Asim ücreti olmuyor

Yeni nesil mobil deneyimin kullanicilari, tarife haklari bittiginde asima düsmüyor. Tarife içerigi yetmezse, kayitli kredi kartiyla ek paket alabiliyor. Ödemeler, kullanicilar faturalarini düsünmesin diye otomatik gerçeklesiyor. Ödeme islemlerinde kullanilan kart kolayca degistirilebiliyor ve istendiginde otomatik ödeme durdurulup iptal edilebiliyor.

Yüzde 100 dijital ve kolay deneyim

Yeni nesil mobil deneyimin müsterileri, basvuru sürecinden SIM aktivasyonuna, tarife seçiminden ödemeye kadar tüm islemleri Vodafone Yanimda uygulamasi üzerinden operatörün bayilerine gitmeden kolayca yönetebiliyor. Ihtiyaç duyarlarsa, operatörün kisisel dijital asistani TOBi’den destek alabiliyorlar. TOBi, içerdigi Yapay Zeka teknolojisi sayesinde müsterileri en uygun sekilde yönlendirebiliyor. Kullanicilar, TOBi araciligiyla tüm islemler için 7/24 canli destek uzmanlariyla mesajlasip bilgi alabiliyor.
Kaynak: İHA