Ünye Kadinlar Plaji Hizmete Açildi

Ordu Büyüksehir Belediyesi tarafindan, Ünye Belediyesi’ne devredilen kadin plaji, gerçeklestirilen törenle hizmete açildi.

Ünye Kadinlar Plaji Hizmete Açildi
Önceki yillarda Ordu Büyüksehir Belediyesi tarafindan hizmete sunulan kadinlar plaji geçtigimiz günlerde yapilan protokole Ünye Belediyesi’ne devredildi. Devrin ardindan gerçeklestirilen yenileme çalismalari sonrasi plaj yeni yüzüyle hizmete açildi. Sabah 10.30 ile aksam 18.00 saatleri arasinda hizmet verecek olan plajda sezlong, semsiye, dus, tuvalet, soyunma kabinleri ve kantin gibi hizmetler verilirken, kadin güvenlikçi ve kadin cankurtaran görev alacak. Kadinlar plaji, Devlet Sahil Yolu kenarinda olmasi ve dolmus güzergahinin da geçmesi nedeniyle ulasim açisindan insanlarin kolay ulasabilecegi bir noktada yer aliyor.

Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, tesisin Ünye Belediyesi’ne devrinden dolayi Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Baskan Güler’e tesekkür ederek, kendilerinin de tesiste bir dizi düzenlemeler yaparak hizmete aldiklarini kaydetti.

Önümüzdeki yaz sezonunda kadinlar plajina çok daha fazla sosyal donati alanlari eklenecegini ve kadinlarin tesiste geç saatlere kadar dilediklerince gönül rahatligi ile vakit geçirebileceklerini kaydeden Baskan Tavli, Ünye’yi her anlamda güzellestirmek için gece gündüz çaba sarf ettiklerini belirterek, plajin hayirli olmasini diledi.

Konusmanin ardindan gerçeklestirilen açilisa, Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli’nin yani sira, AK Parti Ilçe Baskani Kenan Selim Argan, Kadin Kollari Baskani Nese Akgül Tiyaloglu ve ilgililer katildi.

Kaynak: İHA