Ugurlu Ögrenciler Kep Atti

Özel Düzce Ugur Fen ve Anadolu Lisesi ögrencileri, mezuniyet coskusunu aileleriyle birlikte düzenlenen törenle yasadilar. Okul bahçesinde korona virüs tedbirlerine uyarak yapilan tören ile 2020-2021 egitim ögretim dönemini bitiren 12. Sinif ögrencileri, mezuniyet töreninde kep atti.

Ugurlu Ögrenciler Kep Atti
Özel Düzce Ugur Fen ve Anadolu Lisesi 2020-2021 yili egitim ögretim dönemini yapilan mezuniyet töreni ile tamamladi. Okuldan mezun olan 12. sinif ögrencileri için okul bahçesinde korona virüs tedbirleri çerçevesinde düzenlenen törene okul yöneticileri, ögretmenleri, bu yil okuldan mezun olan ögrenciler, ögrencilerin aileleri katildi.

Okul Kurucusu Gökhan Sarigül, korona virüs döneminde verdikleri egitimin basarisina deginerek ögrencilere gelecege yönelik tavsiyelerde bulundu. Pandemi döneminde verilen egitim mücadelesi sonunda ögrencilerin ve velilerin büyük zorluklar yasadigini belirterek ögretmenlerin özverili sekilde çalismasi ile egitimde fire vermeden bir yilin bitmesinden dolayi mutluluk yasadiklarini dile getirdi.

Sarigül, "Biz ögrencilerimizi mezun ediyoruz. Ama siz veliler için bugünün ayri bir önemi var. Biz ögrencilerimizi 12. Siniftan mezun ediyoruz ama sizler için bugünün ayri bir önemi var. Sizler 12 yillik bir emegin meyvelerini alacaksiniz. Mezun olan ögrencilerimiz insallah bundan sonra istedikleri yerlerde, emek verdikleri yerlerde olurlar. Emeksiz hiçbir sey olmaz. Biz ögrencilerimize hep söylüyoruz. Çalismadan olmuyor. Çalisacaksiniz, basaracaksiniz. Yattiginiz yerden olmuyor dedik. Ve ögrencilerimiz pandemi sartlarinda emin olun çok çalistilar. Üniversiteye gitmek için çok emek verdiler. Allah hepsinin yolunu açik eylesin. Ögretmen arkadaslarim, meslektaslarim. Pandemi sartlarinda evlerinde gecenin kaçi olursa olsun. Ögrencileri ile ilgilenmek maddiyatin yaninda manevi de bir duygudur. Özellikle ben bir alkisi ögretmenlerimizin hak ettigine inaniyorum. Ben bütün ögretmen arkadaslarima tesekkür ederim. Ögrenci velilerimiz ise çocuklarini okutmak için birçok seyden feragat ettiler. Ben ögrencilerim adina onlara tesekkür ederim. Insallah çocuklarimiz hayatlari boyunca basarili olacaklar. Insallah birgün yolumuz kesisecek, buraya gelecekler, belki çalisma arkadasi olacagiz” dedi.

Okul Müdürü Mustafa Basormanci ise konusmasinda ögrenci ve velilerine yönelik olarak gelecege dair tavsiyelerde bulunarak mezun olan ögrencilerin gelecek yasantilarinda basarilar diledi.

Konusmalarin ardindan dönem birincisi ögrencilere çesitli hediyeler verildi.

Bayrak ve flama devir teslimin ardindan mezun olan ögrenciler, diplomalarini alarak kep attilar.
Kaynak: İHA