Tivibu'dan Temmuzda Gala Söleni

Türk Telekom'un dijital televizyon platformu Tivibu temmuz ayinda, salgindan dolayi sinemada gösterime girememis macera, aksiyon ve eglence içerikli yeni filmleri ekranlara getiriyor.

Türk Telekom'dan yapilan açiklamaya göre, Tivibu, temmuz ayinda fantastikten bilim kurguya, gerilimden müzikale farkli türlerdeki en yeni vizyon filmlerini seyircilerle bulusturuyor.

Kemal Sunal’in vefatinin 21. yil dönümünde Tivibu, 3 Temmuz'dan itibaren sanatçinin filmlerini "Seç Izle/Film/Tivibu Vitrin/Kemal Sunal Filmleri" klasöründe ekranlara getiriyor. Ödüllü yönetmen Christopher Nolan imzali filmler de temmuzda Tivibu'nun içerikleri arasinda öne çikiyor.

Yeni vizyon filmlerinden Godzilla ve Kong'un savasini beyaz perdeye tasiyan, bu yilin beklenen filmi "Godzilla vs. Kong", ayni isimli efsane video serisine dayanan "Mortal Kombat" ve yeni tehlikelerle karsi karsiya olan Wonder Woman'in maceralarini konu edinen "Wonder Woman 1984" gibi yapimlar, fantastik filmseverlere hitap ediyor.

Broadway müzikalinden sinemaya uyarlanan "Tepelerde", basrollerinde Angelina Jolie ve Nicholas Hoult'un rol aldigi gerilim filmi "Ölmemi Isteyenler" ve animasyon klasigi "Tom ve Jerry" de vizyon yapimlari arasinda bulunuyor.

Tivibu temmuz içeriklerinde, sanatçinin anisina saygi durusu için hazirlanan ve aralarinda "Kapicilar Krali”, “Korkusuz Korkak”, “Köseyi Dönen Adam”, “Atla Gel Saban” gibi Yesilçam klasiklerinin bulundugu 20 filmlik Kemal Sunal seçkisi de öne çikiyor.

Tivibu’nun Sinema TV kanalinda Kirmizi Hali Kusagi'nda ve Sinema 1001’de Kült Filmler Kusagi’nda ay boyunca “Kara Sövalye”, “Kara Sövalye Yükseliyor”, “Batman Basliyor”, “Tenet” ve “Yildizlararasi” filmlerinin de aralarinda oldugu 8 Christopher Nolan filmi de izleyiciyle bulusuyor.

Kaynak: AA