Sunexpress Ile Trabzon-Amsterdam Uçuslari Basliyor

SunExpress ile TrabzonAmsterdam aktarmasiz uçuslari, 4 Temmuz’dan itibaren pazartesi günleri gerçeklesecek.

Anadolu-Avrupa uçus agini yeni destinasyonlarla genisletmeye devam eden Türk Hava Yollari (THY) ve Lufthansa'nin ortak kurulusu SunExpress, 4 Temmuz itibariyla Trabzon’dan Amsterdam'a direkt tarifeli uçuslarina basliyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, SunExpress, dis hatlarda Trabzon'dan düzenledigi Düsseldorf, Frankfurt ve Stuttgart uçuslarinin yani sira 2021 yaz uçus programi kapsaminda Trabzon-Avrupa hattina Hollanda’nin baskenti Amsterdam’i da ekliyor.

SunExpress ile Trabzon-Amsterdam aktarmasiz uçuslari, 4 Temmuz’dan itibaren haftada bir kez, pazartesi günleri gerçeklesecek.

Hava yolu sirketi, iç hatlarda ise bu yaz Trabzon’dan Antalya’ya haftada 3, Izmir'e ise 5 sefer sunuyor.

Antalya ve Izmir’in yani sira, Anadolu’da 13 sehri Avrupa’da 16 destinasyona direkt tarifeli seferlerle baglayan SunExpress, düzenledigi karsilikli uçuslarla Avrupa’da yasayan Türk vatandaslarini memleketlerine ve sevdiklerine kavustururken, Avrupali ziyaretçileri de Türkiye’nin dört bir yanina tasiyarak Türk turizmini desteklemeye devam ediyor.

SunExpress misafirleri, sunexpress.com web sitesini veya mobil uygulamasini ziyaret ederek havayolunun yaz sezonu tekliflerini inceleyebilir ve rezervasyon yapabilirler.
Kaynak: AA