Spor Söleni Basiskele'de Basladi

Kocaelililer’in spor tutkusunu tüm ilçelerde sölene dönüstüren etkinlikler, Basiskele’de basladi.

Spor Söleni Basiskele'de Basladi
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, kent halkinin spora olan tutkusunu sölene dönüstürdü. Bu kapsamda Büyüksehir tarafindan daha önce düzenlenen Spor Söleni’nin ilçeler kapsaminda ilki Basiskele’de gerçeklestirildi.

Sporseverlerin yogun ilgi gösterdigi programda çesitli spor dallarinda aktiviteler gerçeklestirildi.

Büyüksehir Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi tarafindan Basiskele Sahili’nde gerçeklestirilen Spor Sölenine Basiskele Belediye Baskani Mehmet Yasin Özlü, Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskani Semsettin Yildirim, Basin Yayin Dairesi Baskani Murat Yavuz, ücretsiz spor okullari ögrencileri ve çok sayida Basiskeleli katildi.

Sölende konusan Baskan Özlü, Büyüksehir tarafindan düzenlenen etkinligin startinin ilçelerinden baslamasinin son derece önemli oldugunu ifade etti.

Kocaeli’nin spor kenti olarak öne çikmasi için Büyüksehir ile koordineli çalistiklarini vurgulayan Özlü, ‘Spor Kenti Kocaeli’ sözünün Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin ile gerçege dönüsecegini vurguladi. Baskan Yasin Özlü, Basiskeleli genç ve çocuklara yönelik etkinlik ve çalismalarin artarak devam edecegini ifade etti.

Spor Söleni; Ayak Tenisi’nin yani sira masa tenisi, eglenceli atletizm, floor curling ve çocuk aktiviteleri gibi oyunlardan olusuyor. Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen Sölen, herkesin eglenmesi, spor yapmasi ve çocuklarin oynayip doyasiya hos vakit geçirebilmesini amaçliyor. Tüm etkinliklerin ücretsiz oldugu sölende, sporcular yeteneklerini sergileme firsati buluyor. Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü etkinlik alaninda bulunan çocuk ve gençlerle birlikte neseli vakitler geçirdi.
Kaynak: İHA