Rönesans Holding Egitime Katkilarini Sürdürüyor

Rönesans Egitim Vakfi'nin 9. eseri olma degeri tasiyan Ankara Erman Ilicak Fen Lisesi, bölgenin egitim kalitesine katki saglamayi ve gelecege isik tutmayi hedefliyor

Rönesans Egitim Vakfi'nin baslattigi egitim projelerinin son adresi Ankara oldu.

Rönesans Holding'den yapilan açiklamaya göre, Rönesans Holding bünyesinde sosyal sorumluluk projeleri yürütmeye devam eden Rönesans Egitim Vakfi, Ankara Erman Ilicak Fen Lisesi projesi ile egitim projelerine bir yenisini ekliyor.

Ankara Il Milli Egitim Müdürlügü ve Ankara Valiligi ile imzalanan protokol çerçevesinde Rönesans tarafindan insa edilecek lisenin, egitime 2023 yilinda baslamasi planlaniyor.

Kuruldugu günden bu yana egitim projelerini odaginda tutan vakif, Ankara Erman Ilicak Fen Lisesi'nin temellerini atti. Rönesans, 19 bin 900 metrekare arsa üzerinde yer alacak Ankara Erman Ilicak Fen Lisesi kampüsü içerisindeki ögrenci çalisma alanlarindan sosyal ve sportif alanlara kadar her detayi "farklilik yaratacak sekilde" tasarliyor.

Sürdürülebilirlik anlayisi önemsenerek projelendirilen okul kampüsünde 24 derslikli okul binasi, 240 kisilik kapali spor salonu ve 200 yatakli ögrenci pansiyonu bulunuyor. Genis kampüste ayni zamanda laboratuvarlar, atölyeler, açik ve kapali sosyal ve sportif alanlar da yer alacak.

Rönesans Egitim Vakfi, basta egitim olmak üzere pek çok alanda faaliyetlerini sürdürerek sosyal sorumluluk projeleri, kalici eserleri ve lisans ögrencilerine yönelik yürüttügü burs ve kisisel gelisim programlari ile gelecege katki sunuyor.

Ankara Erman Ilicak Fen Lisesi; Istanbul, Ankara, Yozgat, Kahramanmaras, Amasya, Malatya ve Bursa'da anaokulu, ortaokul, lise, fen lisesi ve meslek yüksekokullarinin yani sira kütüphane ve hastane gibi kalici eserleri bulunan Rönesans Egitim Vakfi'nin 9. eseri olma özelligi tasiyor.

Kaynak: AA