Nilüfer'de Can Dostlara Yasam Suyu

Nilüfer Belediyesi’nin 2013 yilinda hayata geçirdigi “Bir kap su, bir dolu hayat” projesine Eker ve Tebplast firmalari da katilarak destek verdi.

Nilüfer'de Can Dostlara Yasam Suyu
“Bir kap su, bir dolu hayat” projesi ile 2013 yilindan bu yana sokak hayvanlarinin su ihtiyaçlarini karsilayan Nilüfer Belediyesi’ne, Eker ve Tebplast firmalarindan destek geldi. “Bu kapta dostluk var” slogani ile projeye destek veren firmalar, projenin ilk ayagi için 3 bin adet su kabini Nilüfer Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü yetkililerine teslim etti.

Nliüfer Belediye Baskan Yardimcisi Engin Yener, firmalari Mustafakemalpasa’daki tesislerinde ziyaret ederek destek için tesekkür etti. Yener, “Sahipsiz hayvanlarin zorlu yasam sartlarini kolaylastirmak için Veteriner Isleri Müdürlügümüz çok sayida çalisma yapiyor. Eker ve Tebplast firmalarina, bu sicak havalarda sahipsiz hayvanlarin en temel ihtiyaçlarindan olan su ihtiyaçlarinin karsilanmasina yönelik desteklerinden dolayi çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Eker Pazarlama Müdürü Özge Kiraz da Nilüfer Belediyesi ile is birligi içinde sahipsiz hayvanlarin ihtiyaçlari için planlanmis bu anlamli projede yer almaktan mutluluk duyduklarini belirtti.

Kiraz, sosyal sorumluluk çalismalari kapsaminda sahipsiz hayvanlarinin yasam sartlarinin iyilestirilmesi için benzer çalismalarda yer almaya devam edeceklerini ifade etti.

Nilüfer Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü, teslimi tamamlanan kaplari önümüzdeki günlerde sahipsiz hayvanlarin su ihtiyaçlarini karsilamak isteyen hayvanseverlere dagitacak.

Su kaplarindan temin etmek isteyenler, muhtarliklara veya Nilüfer Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü’ne basvuruda bulunabilecek.
Kaynak: İHA