Nilüfer'de Çamlica Projesi Halka Sunuldu

Nilüfer Belediyesi’nin Çamlica Mahallesi Kapali Pazar Alani Otopark ve Kent Meydani Projesi, Nilüfer Kent Konseyi tarafindan düzenlenen toplantida bölge halkiyla paylasilarak görüs ve önerileri alindi.

Nilüfer'de Çamlica Projesi Halka Sunuldu
Bir çok projeyi katilimci yönetim anlayisiyla hayata geçiren Nilüfer Belediyesi, yeni bir çalismayi daha kentliyle paylasti. Çamlica Mahallesi’ne yapilacak olan Kapali Pazar Alani Otopark ve Kent Meydani projesi, bölge halkina sunuldu. Çamlica Mahalle Komitesi’nin çagrisiyla Nilüfer Kent Konseyi tarafindan düzenlenen toplantida, Nilüfer Belediyesi Plan Proje Müdürü Sinan Saribal ve ilgili personel proje hakkinda bilgi verdi. Yaklasik 2 bin metre taban alaninda hayata geçirilecek proje, çok amaçli olacak. Zemin katta 68 esnafin tezgah açabilecegi pazar alani olarak planlanirken, bodrum katta da 42 araçlik otopark olacak. Projenin üst katinda ise 2 bin metrekarelik kent meydani olacak. Bu alanda ayrica mahalle iletisim merkezi de insa edilecek.

Projenin detaylari bölge halkina sunulurken katilimcilarin görüs ve önerileri de ele alindi. Nilüfer Kent Konseyi Baskani Neslihan Binbas, Nilüfer’de projelerin katilimci demokrasi anlayisiyla hayata geçtigini belirterek, ortak akilla hizmete sunulan çalismalarin daha verimli ve anlamli oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA