Klépierre Türkiye'ye Yeni CEO

Avrupa’nin önemli halka açik Alisveris Merkezleri Yatirim ve Yönetim sirketi Klépierre S.A., Türkiye operasyonunun basina CEO olarak Johan Caspar Bergenthal’i atadi. Klépierre Türkiye CEO’su Mehmet Kozlu ise sirketin Paris’teki genel merkezinde Grup Kiralama Baskani görevine terfi etti.

Klépierre Türkiye'ye Yeni CEO


Klépierre S.A., Türkiye üst yönetiminde degisiklige giderek 1 Temmuz itibariyle Johan Caspar Bergenthal’in (45) Almanya’daki CEO görevini genisleterek Utrecht’teki Hoog Catharijne ve Dresden’deki Centrum Galerie gibi ikonik merkezlerin de içerisinde yer aldigi Hollanda ve Türkiye’deki operasyonlarini da emanet etti. Grupta 10 yildir çesitli görevlerde bulunan Bergenthal, son olarak 2018 yilinda Almanya CEO’su olarak atanmisti. Bergenthal, bu görevine ek olarak Hollanda ve Türkiye operasyonlarinin da sorumlulugunu yürütecek. Sirketin Türkiye CEO’su Mehmet Kozlu, görevlerini devrettikten sonra Paris’teki genel merkezde 10’dan fazla ülkeden sorumlu olarak Grup Kiralama Baskani olarak görev yapmaya baslayacak. Hollanda operasyonunun basindaki Javier Cuellar Sanchez ise Klépierre S.A’in Iber Yarimadasi’ndan sorumlu olacak.

Johan Caspar Bergenthal, yeni görevinde bölgesel portföyü sirketin global stratejilerine uygun sekilde düzenlemek ve olusturulan yeni platformu gelecek için konumlandirmaktan sorumlu olacak. Ayrica, üçüncü partilerle olan isbirligini gelistirerek sirketin Avrupa genelindeki varlik ve merkezi yönetim uzmanligini bu pazarlardaki diger yatirimcilarla paylasacak.
Kaynak: İHA