Iyilik Için Yaristilar, Ödüllerini Aldilar

Afyonkarahisar Egitime Destek Dernegi’nin Afyonkarahisar merkez ve merkeze bagli Imam Hatip Liselerine ve Imam Hatip Ortaokullarina yönelik düzenlemis oldugu, “Iyilik Hareketi Projesi” kapsaminda gerçeklestirilen yarismada en çok iyilik yapan 70 çocuga düzenlenen törenle hediye takdiminde bulunuldu.

Iyilik Için Yaristilar, Ödüllerini Aldilar
Afyonkarahisar Egitime Destek Dernegi’nin Afyonkarahisar merkez ve merkeze bagli Imam Hatip Liselerine ve Imam Hatip Ortaokullarina yönelik düzenlemis oldugu, “Iyilik Hareketi Projesi” ödül töreni gerçeklestirildi.

Afyonkarahisar konferans salonunda düzenlenen ödül törende konusan Il Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin, iyilik için sürekli yarisilmasi gerektigini söyledi.

Yalçin konusmasina söyle devam etti:

“Sadece imam hatiplileri degil tüm gençligimizi gelecege hazirlamak zorundayiz. Onun için bu iyilik hareketinin ve çalismalarimizin sadece imam hatiplilerle sinirli kalmamasi ve tüm gençligi sarmasi ve kusatmasi gerekiyor. Kötülügün hakim oldugu bir dünya düzenin de kötülerin ve kötülüklerin yaristigi bir dünya düzenin de bizim inancimiz geregi elbette iyilik hareketlerinde yarismamiz gerekiyor. Hatta bu bizim için lüks bir sey degil dogal bir seydir. Çünkü rabbimiz bizi olusturduktan sonra iyilik üzerine yardimlasmamizi emir buyurmustur. Onun için eger biz insanimizi, gençlerimizi iyilik üzerine yaristirmazsak iste o zaman kötülüler ve kötülükler yarisacaklardir.”

Konusmalarin ardindan dereceye giren 70 ögrenciye protokol tarafindan ödüllerin takdim edilmesiyle program son buldu.
Kaynak: İHA