Istedigi Böregi Alamayinca Satirla Saldirdi

Izmir’in Karabaglar ilçesinde iddiaya göre firinda istedigi böregin kalmadigini ögrenen müsteri, önce hakaretler etti, ardindan evine gidip aldigi satir ile saga sola saldirdi. Yasanan korku dolu anlar is yerinin güvenlik kamerasinca saniye saniye kayda alindi.

Istedigi Böregi Alamayinca Satirla Saldirdi
Olay, Karabaglar ilçesi Çalikusu Mahallesi’nde bulunan bir firinda meydana geldi. Iddiaya göre, dün ögle saatlerinde firina gelen ve daimi müsteri oldugu ögrenilen sahis, istedigi böregin kalmadigini ögrenince is yeri çalisani Özge G.’ye (20) hakaretler edip hizla firindan ayrildi. Kisa bir süre sonra tekrar firina gelen saldirgan, belinden çikardigi satir ile Özge G.’ye tehditler savurup elindeki satirla önünde duran masaya ve masanin üzerindeki esyalara vurdu. O esnada içeride bulunan müsteriler can havliyle is yerinden disari çikarken, firin çalisani genç kadin korku dolu anlar yasadi. Yasanan satirli saldiri firin içerisinde bulunan güvenlik kamerasinca anbean kayda alindi.

“Evden biçagi alip geliyor ve saldiriyor”

Devamli müsterileri olan kisinin is yerine gelerek börek istedigini, çalisanin ise börek kalmadigini söylemesi üzerine saldiriyi gerçeklestirdigini söyleyen is yeri sahibi Özgür Kaçmaz, “Gelen kisi börek istiyor. Çalisan arkadasimizda börek olmadigini söyleyince müsterilerin içerisinde bagirmaya basliyor. Kiz arkadasim da sahis bagirmaya baslayinca onu dükkandan disari çikariyor ve bir sey vermiyor. Evi yakinda oldugu için evden biçagi alip geliyor ve saldiriyor. Zorla birkaç parça ürün aliyor ve kaçiyor. Devamli gelen müsterimiz, kendisini taniyoruz. Herhalde rahatsiz oldugu için böyle yapiyor” dedi.

Is yeri çalisani Özge G.’nin saldirgandan sikayetçi oldugu ve konuyla ilgili sorusturma baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA