Ipsizcambaz.Com'un Yeni Web Sitesi Kullanima Sunuldu

Ipsizcambaz, yenilenen web sitesinde daha çok müsteriye ulasmak isteyen isletme sahiplerine ürünlerini öne çikarmak için daha fazla yenilikçi çözümler ekledi.

Ipsizcambaz.com'un yeni web sitesi kullanima sunuldu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, çarsi, hal ve pazar gibi alternatif online alisveris platformlari sunan Ipsizcambaz, müsterilerine yenilikçi kullanici panelleri ve indirimler sunuyor.

Birçok kategoride yüzde 70'e varan indirimler ve özel günlerde sundugu kampanyalar ile online alisveris tutkunlarina uygun fiyatli alisveris imkani taniyan Ipsizcambaz, yenilenen web sitesi ile müsterilerine bol bol kampanya ve indirim firsati sunacak.

Yenilenen web sitesinde daha çok müsteriye ulasmak isteyen isletme sahiplerine ürünlerini öne çikarmak için daha fazla yenilikçi çözümler ekleyen Ipsizcambaz, satis yapanlara da düsük komisyon oranlari sagliyor.

Ipsizcambaz, her ay indirim kampanyalari yapiyor. Indirim kampanyalari ile "en uygun fiyata" ev tekstili, moda, kisisel bakim kozmetik, elektronik, giyim ve bahçe gibi kategorilerdeki ürünlere sahip olunabiliyor.

Ipsizcambaz'in yeni web sitesinin yayinlanmasi ile müsteriler, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, tablet, ev tekstili, erkek ve kadin giyim, anne-bebek ürünleri, ayakkabi, kozmetik gibi çok sayida ürün için yüzde 70'e varan indirimlerden yararlanabilecek.
Kaynak: AA